ALECO AIR - Aparate de aer condiționat, ventilatoare și scule electrice

ALECO AIR - Aparate de aer condiționat, ventilatoare și scule electrice

Actualizat la
03.09.2018
8426
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0758 090 141
 • Persoana de contact:
  Alexandru Tuca
Nume firma: Alt Aleco Group SRL
Domeniu de activitate: Vanzare si inchiriere dezumidificatoare
Înființat în anul 2006, ALT ALECO GROUP oferă calitate în gama completă de produse special create pentru curățarea și împrospătarea aerului din locuința ta. Oferim consultanță de specialitate, dar și vânzare și închiriere de umidificatoare, dezumidificatoare, purificatoare de aer, ventilatoare, dispozitive de măsură și control, scule electrice.

Magazinul de produse online este specializat în oferirea celor mai bune aparate destinate persoanelor care suferă de probleme respiratorii, alergii sau nou-născuților care au nevoie de protecție și de un aer cât mai curat, fără umiditate și mucegai. Site-ul nostru vă stă la dispoziție cu o gamă largă și variată de produse care pot fi alese după numeroase criteri precum: preț, suprafața camerei sau a casei în mp, capacitatea de dezumidificare; funcții suplimentare: ionizare, purificare prin filtre hepa, cărbune, plasmă, lampă UV, umidificare sau funcționare continuă, nivelul de zgomot, consum, debit de aer etc.

head-aleco
Ventilatoare - În birourile neventilate corespunzător, capacitatea de concentrare scade considerabil, iar utilizarea unui ventilator este esențială. Într-un subsol sau o cămară neaerisită, produsele depozitate se pot deteriora mult mai repede. Un ventilator poate fi foarte util în multe alte cazuri și pentru diferite spații.
Dispozitivele de măsură și control - comercializate de noi pot furniza cu ușurință toate informațiile de care aveți nevoie cum ar fi: umiditatea, temperatura și calitatea aerului într-o încăpere, viteza vântului, nivelul de radiații creat de diferitele sisteme wireless și de aparatele care lucrează pe frecvență înaltă, temperatura anumitor suprafețe, nivelul emisiilor, valori ale curentului electric, nivelul de zgomot, intensitatea luminii și alte valori din diverse domenii de aplicații.
Scule electrice și unelte - Oferta de șurubelnite electrice, mașini de găurit, pistoale cu aer fiebinte sau alte scule electrice este completată de gama de accesorii care îți permit sa te adaptezi oricărei lucrări: acumulatori suplimentari, set biți, set de spirale lemn/fier sau seturi de burghie pentru diferite tipuri de materiale sau alte accesorii necesare.

Dispunem de o gamă largă de dezumidificatoare care te ajută să ai un aer mai curat și să eviți afecțiunile pulmonare. Cu ajutorul funcției automate de dezumidificare comandată de un higrostat se poate seta de la început valoarea dorită a umidității, aparatul decuplându-se singur, economisind astfel energie. Dezumidificatoarele profesioniste reduc timpul de uscare al pereților, șapelor, tavanelor sau a bunurilor afectate de inundații. Majoritatea modelelor sunt dotate cu un higrostat ce controlează permanent umiditatea din aer și o pompă de condens pentru dezumidificare în regim continuu de lucru.

Produse special concepute pentru curățarea și împrospătarea aerului din locuința ta!

Cu ajutorul purificatoarelor de aer putem respira un aer mai proaspăt și mai curat, acesta anihilând microbii, bacteriile și virușii din aer. Având și acest rol medical, nu sunt deloc de neglijat și sunt disponibile într-o gamă largă, pentru camere mici sau mai mari. Dispozitivele de umidificare mențin umiditatea în parametrii normali atunci când aerul este prea uscat. Unele modele de umidificatoare au în dotare și sisteme de aromaterapia care păstrează aerul curat, dar și cu diverse arome plăcute.

Produse oferite de ALECO AIR:

Dezumidificatoare
 • Dezumidificaroare Casnice
 • Dezumidificatoare Profesionale
 • Dezumidificatoare pentru Piscină
 • Dezumidificatoare Industriale
Purificatoare de aerAromaterapie și Difuzoare de Aromă
Umidificatoare AerAer Condiționat
Aeroterme electrice și tunuri de căldură pe motorinăVentilatoare de cameră și industriale
Aparate de măsură și controlScule electrice și unelte
Aleco Baby


ALECO AIR închiriază:

 • Dezumidificatoare profesionale pentru uscare construcții
 • Sisteme de uscare sub șapă a stratului izolator
 • Aeroterme electrice și tunuri de căldură
 • Mașină de vânt și ventilator profesional


Pentru mai multe informații și gama completă de produse consultați:
www.airmotion.ro  www.alecoair.rowww.dezumidificam.rowww.uscaredeconstructii.ro


Servicii oferite de ALECO AIR:

 • Magazin online de dezumidificatoare, purificatoare de aer, umidificatoare, aeroterme electrice
 • Consultanță atât înainte, cât și după cumpărarea sau închirierea produselor
 • Măsurători și soluții optime personalizate pentru fiecare problemă legată de umiditate
 • Service la toate produsele comercializate

Date de contact Alt Aleco Group SRL:

 • Telefon: 0758 090 141
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Alexandru Tuca
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://alecoair.ro/
 • Adrese:
  • Str. Cătinei, Nr. 14, Sector 6, București

  Livrare rapidă oriunde în țară!