Vopseaua ecologica

Vopseaua ecologica


    Se pot spune multe despre calitatea aerului din interior si compusii organici volatili, in zile noastre, iar daca ai fost atent, ar trebui sa sti ca vopseaua poate juca un rol important in contributia pe care o are la calitatea slaba a aerului din interior.

  Vopseaua ecologica

 

     Deci, ce este de facut atunci cand te muti sau vrei sa-i aplici spatiului tau un strat de vopsea proaspata? Raspunsul este acela de a cauta vopsele cu compusi organici volatili slabi. Aproape fiecare brand produce o astfel de vopsea in prezent, dar, in ciuda varietatii mari de optiuni disponibile, nu toate vopselele ecologifce sunt create la fel.

    Calitatea aerului din interior este de multe ori un gand ulterior pentru multi oameni, dar joaca un rol important in domeniul sanatatii personale si a confortului in interiorul unui spatiu. Calitatea slaba a aerului din interior poate contribui la dureri de cap, oboseala, sistemul imunitar deprimat, astm bronsic si chiar boli grave, precum bolile cardiovasculare si cancerul.
 
Aplica vopsea ecologica pe peretii casei

    Deci, in mod clar, atunci cand intreprindem un proiect de vopsire a casei, este recomandat sa achizitionezi cea mai sanatoasa si mai sigura vopsea de pe piata. Cu toate acestea, nu este intotdeauna usor sa faci diferenta intre nenumaratele branduri ecologice, care au aparut recent.

Expertii cladirilor ecologice recomanda vopseaua ecologica


    Vorbim de o vopsea ce nu contine compusii organici volatili si nici alte toxine. Vopselele cu compusi organici volatili mai contin o serie de ingrediente toxice nereglementate, cum ar fi amoniac, acetona, fara solventi si agenti de mascare a mirosului, care pot fi la fel de nocivi atat in ceea ce priveste calitatea aerului interior, cat si sanatatea ta.
 
 Expertii cladirilor ecologice recomanda vopseaua ecologica
 
    Vopseaua ecologica nu are nici un fel de miros, chiar si atunci cand este umeda si se afla in cutie. La vopsirea peretilor locuintei, nu se va simti nici un miros nici in timpul procesului de vopsire, nici dupa aceea, cand vopseaua s-a uscat. Culoarea si tonul vopselei ecologice sunt la fel ca si la vopselele obisnuite.