BDM ROOF SYSTEM - Furnizor de țiglă metalică și servicii montaj acoperiș

BDM ROOF SYSTEM - Furnizor de țiglă metalică și servicii montaj acoperiș

actualizat la
01.07.2022
vizualizări
6777
5 voturi
status
actualizat

BDM ROOF SYSTEM distribuie sisteme complete de învelitori metalice pentru acoperiș, oferind o gamă vastă de servicii, precum:

 • consiliere tehnică de specialitate, măsurători efectuate gratuit, realizarea devizului de materiale și optimizarea acestuia pentru reducerea costurilor, transport gratuit, în maxim 72 de ore de la achitarea avansului, dacă se solicită livrare imediată, dar și montajul acoperișului, cu echipe specializate în acest domeniu.

Cu peste 15 ani experiență pe piața din domeniu și peste 4000 de proiecte realizate cu succes, BDM ROOF SYSTEM oferă calitate, un grad ridicat de eficiență și un raport bun calitate-preț în efectuarea sistemelor de învelitori metalice pentru acoperiș.

BDM ROOF SYSTEMTotodată, compania BDM ROOF SYSTEM pune la dispoziția clienților:

 • ferestre de mansardă de la furnizori recunoscuți în domeniu (Fakro, Dakea, Roto),
 • sisteme de degivrare
 • geamuri termopan 
 • izolații pentru mansardă

BDM ROOF SYSTEM - conceptul de acoperiș sănătos, cu o durabilitate de peste 50 de ani

În cei peste 15 de ani de activitate, compania a finalizat peste 4000 de proiecte, analizând an de an noile tendințe și tehnologii din piață și îmbunătățind constant serviciile oferite.

Din anul 2016, BDM ROOF SYSTEM este importatorul țiglei metalice de calitate superioară Budmat Venecja.

De asemenea, firma a implementat, începând cu anul 2017, conceptul de Acoperiș Sănătos, un sistem complet de acoperiș realizat cu țiglă metalică, folie anticondens cu benzi adezive (rezistentă la temperaturi extreme de +120 grade Celsius) și sistem de ventilare al învelitorii.

BDM ROOF SYSTEM oferă materiale de calitate pentru prelungirea vieții acoperișului și, implicit, pentru reducerea costurilor de mentenanță ambientală și creșterea gradului de siguranță. Pentru furnizarea țiglei metalice și accesoriilor de calitate pentru acoperișuri, compania colaborează cu producători de top precum Bilka Steel, Decra și Budmat.

 Toate produsele metalice comercializate sunt produse din materii prime atent selecționate și depozitate conform normelor și indicațiilor combinatelor siderurgice pentru conservarea calității.

Montarea sistemelor pentru acoperișuri metalice este realizată de echipa proprie BDM Roof System, formată din profesioniști constant instruiți în execuția detaliată a tuturor tipurilor de acoperiș, fie ele simple sau complexe.

Galerie fotografii BDM ROOF SYSTEM - Furnizor de țiglă metalică și servicii montaj acoperiș

Contact BDM ROOF SYSTEM SRL

 • Telefon: 0756 112 111
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Prelungirea Ghencea, Nr. 95C, Sector 6, București

  PRODUSE ȘI SERVICII LA NIVEL NAȚIONAL!

 • Adresa WEB: https://acoperisuri.info/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma BDM ROOF SYSTEM SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi BDM ROOF SYSTEM SRL, Tel: 0756 112 111

5 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti BDM ROOF SYSTEM SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

HOUSE BOBICONSTRUCT - acoperișuri de la A la Z, reparații și hidroizolații acoperiș
20.08.2021
1983 vizualizari

HOUSE BOBICONSTRUCT - acoperișuri de la A la Z, reparații și hidroizolații acoperiș

Compania HOUSE BOBICONSTRUCT prestează, la nivel național, servicii specializate în domeniul construcțiilor, executând acoperișuri de la A la Z. Firma montează orice tip de învelitoare, prestează servicii de dulgherie și execută reparații pentru acop...
VIOANA BEST CONSTRUCT - Montaj acoperișuri și ferestre de mansardă, manoperă acoperiș
17.03.2022
8097 vizualizari

VIOANA BEST CONSTRUCT - Montaj acoperișuri și ferestre de mansardă, manoperă acoperiș

VIOANA BEST CONSTRUCT se ocupă de montajul profesionist al țiglei ceramice, montajul țiglei metalice, montajul sistemelor pluviale și ferestrelor de mansardă. De la înființare și până în prezent, firma a realizat nu mai puțin de 1000 de sisteme compl...
TOTAL PIBO CONSTRUCT - Învelitori și șarpante, acoperișuri din țiglă metalică, sisteme pluviale și mansardări
07.04.2022
6596 vizualizari

TOTAL PIBO CONSTRUCT - Învelitori și șarpante, acoperișuri din țiglă metalică, sisteme pluviale și mansardări

TOTAL PIBO CONSTRUCT este o companie specializată în montarea și repararea acoperișurilor rezidențiale sau industriale, din țiglă metalică, țiglă ceramică sau tablă. Totodată, în gama de servicii a firmei este inclusă montarea sistemelor pluviale, da...