CORAL IMPEX - Un partener de încredere în servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare

CORAL IMPEX - Un partener de încredere în servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare

actualizat la
18.10.2017
vizualizări
5635
1 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2017. Dacă dețineți această firmă click aici.
Coral Impex oferă servicii profesionale în deratizarea, dezinsecția, dezinfecția și tratamente fitonsaitare pentru diverse spații. Cu peste 20 de ani de experiență în acest domeniu, firma s-a impus pe piața românească oferind servicii DDD în numeroase orașe din țară, destinate atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice.

Indiferent dacă este vorba de apartamente individuale, asociații de locatari, laboratoare de cofetărie, mall-uri, fabrici, depozite sau sedii de societăți, suntem alături de toți cei care au nevoie de astfel de servicii.

best-enterprise-coral-impex-442
CORAL IMPEX oferă servicii DDD în București dar și la nivel național, încheind colaborări cu primăriile din peste 30 de orașe din țară. Firma deține 10 centre de deservire a populației în localitățile: București, Cluj-Napoca, Brașov, Ploiești, Pitești, Slatina, Tulcea, Târgu-Mureș, Alba Iulia și Zalău. De asemenea, a realizat lucrări de anvergură în orașe precum: Iași, Brăila, Galați, Piatra Neamț, Videle, Alexandria, Slobozia, Sfântu Gheorghe, Turda și nu numai. Compania deține echipamente moderne, achiziționate din străinătate de la firme producătoare de renume în domeniul DDD. Prin acestea, dar și prin vasta experiență în domeniu a personalului, Coral Impex garantează eficiența tuturor serviciilor prestate și se bazează pe trei atribute importante: seriozitate, competență și promptitudine.

Firma Coral Impex implementează sistemele de management al calității, mediului, siguranței ocupaționale și siguranței alimentare conform standardelor ISO 9001: 2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008, ISO 22000:2005.

CORAL IMPEX - numărul 1 în România în servicii DDD!

Activitatea companiei a fost recunoscută atât pe plan național cât și pe plan internațional, prin numeroase diplome și distincții, dintre care amintim:
 • Premiul Național acordat de Camera de Comerț și Industrie a României în Topul Național al Firmelor (2014)
 • Diploma de Excelență în Afaceri, acordată de Consiliul Național al Intreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (2014)
 • "Best Enterprise" la secțiunea pest control în cadrul summit-ului Liderilor de Afaceri organizat de catre Europe Business Assembly - EBA (Oxford, Marea Britanie, 2013)
 • "World Business Leader" la Confederația Mondiala a Afacerilor (WORLDCOB) (Dubai, 2013)
 • "The Global Green Award 2014" din partea Asociației Internaționale "Other Ways" (Berlin, 2014)
 • "Century International Gold Quality Era Award" acordat de Business Initiative Directions (Geneva, 2014)

Cu toate aceste premii, CORAL IMPEX s-a înscris în elita comunității europene și mondiale de afaceri, plasându-se în topul companiilor cu profil DDD (pest control) din Europa.

 

Galerie fotografii coral impex - un partener de încredere în servicii de deratizare, dezinsecție, dezinfecție și tratamente fitosanitare

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2017. Dacă dețineți această firmă click aici.

Servicii oferite de CORAL IMPEX:

 • DERATIZARE
 • DEZINSECȚIE
 • DEZINFECȚIE
 • Tratamente Fitosanitare
 • Controlul Dăunătorilor din Industria Alimentară
 • Controlul Păsărilor Dăunătoare

Centre de deservire a populației CORAL IMPEX:

harta-coralimpex

Contact CORAL IMPEX SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2017. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

BS GROUP - Serivicii și produse de curățenie - Întreținere tehnică clădiri
07.03.2016
3482 vizualizari

BS GROUP - Serivicii și produse de curățenie - Întreținere tehnică clădiri

Societatea BS GROUP a fost înființată în anul 1999 și este specializată în a oferi servicii profesionale de curățenie în industrie, spații office sau spații comerciale.De mai bine de 15 ani, BS GROUP oferă o gamă completă de servicii de curățenie, la...
ExinconGrup - servicii de dezinsectie si deratizare
6.03.2009
2540 vizualizari

ExinconGrup - servicii de dezinsectie si deratizare

Compania ExinconGrup va ofera consultanta si servicii de dezinfectie si deratizare, cu specialisti in profilaxia sanitar-umana si igiena publica. Mijloacele tehnice de care dispunem sunt performante si produsele folosite sunt de ultima generatie, eco...
AliasVIK- servicii de vidanjare și desfundare
27.06.2017
5135 vizualizari

AliasVIK- servicii de vidanjare și desfundare

ALIASVIK SRL prestează servicii de vidanjare, desfundare canalizare, decolmatări rețele de canalizare și preluarea apelor uzate menajere. Suntem la dispoziția dumneavoastră cu un personal specializat și utilaje performante pentru a rezolva problemele...