EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, mobilă și decorațiuni

EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, mobilă și decorațiuni

actualizat la
18.06.2021
vizualizări
5791
6 voturi
status
actualizat

EVALIGHT distribuie corpuri de iluminat cu un design unic, elemente textile, obiecte de mobilier și alte decorațiuni. Compania pune la dispoziția clienților peste 25 000 de modele de corpuri de iluminat pentru interior și exterior, lustre moderne, candelabre tradiționale, aplice de perete, corpuri de iluminat economice, spoturi, becuri economice și halogene și multe altele.

Echipa Evalight oferă servicii de producție și proiectare pentru o gamă vastă de lustre, veioze, aplice, plafoniere, lampadare sau candelabre. Aceasta colaborează cu arhitecți, stiliști și designeri cu expertiză în domeniul amenajărilor interioare. Compania este distribuitor unic al unor branduri cu vechime și prestigiu internațional, printre care se numără Faro Barcelona Spania, Bejorama Spania, Glass LPS Cristal Bohemia, Tekielak Polonia, Sollux Lighting și mulți alții.

EVALIGHT

Produsele sunt concepute pentru a se potrivi oricărui tip de spațiu, fie el modern sau clasic, și pentru a satisface nevoile fiecărui client în parte. Corpurile de iluminat, obiectele de mobilier, elementele decorative sunt special concepute pentru o gamă extinsă de spații: vile și case de lux, birouri, săli de conferințe, expoziții, galerii de artă și cultură, biserici, saloane pentru petreceri, nunți și alte evenimente speciale, restaurante, hoteluri, baruri, centre spa & wellness.

Totodată, magazinul online pune la dispoziție obiecte de mobilier (scaune, măsuțe, dulapuri, noptiere, paturi, birouri, biblioteci și multe altele), elemente textile (perne și fețe de pernă, covoare și blănuri naturale), dar și elemente decorative (oglinzi, tablouri, ghivece, vaze).

EVALIGHT - distribuitor unic al unor branduri cu vechime 

Faro Barcelona Spania are o expertiză de peste 60 de ani în producerea corpurilor de iluminat şi lustrelor, proiectate în stil unic, cu un design modern. Totodată, compania pune la dispoziţia designerilor, arhitecţilor, magazinelor şi centrelor comerciale, un catalog complet de ventilatoare şi sisteme de iluminat profesionale.

Beijorama, producător recunoscut în industria corpurilor de lumină de înaltă calitate, oferă candelabre din bronz, lămpi clasice cu piese decorative din cristal și bronz, candelabre în stil modern, aplice, lustre și alte soluții de iluminare, toate produse manual, cu un design aparte.

Lustre cristal Bohemia pune la dispoziția clienților o gamă diversificată de candelabre de cristal, clasice și moderne, toate realizate din materiale de calitate cu forme atemporale. Elementele corpurilor de iluminat sunt realizate cu grijă, iar pictura, emailarea și șlefuirea se fac manual. În cazul comenzilor speciale, candelabrele marca Bohemia pot veni cu ornamente Swarovski sau Strass Spectra. Pe lângă candelabre, se comercializează lustre și pendule de diferite forme și mărimi.

În magazinul EVALIGHT veţi găsi o colecţie unică de lămpi antice din alamă patinată, realizate manual, prelucrate atent şi în mod ecologic, marca Tekielak Handmade Polonia. Suprafaţa de alamă patinată se obţine printr-un proces de prelucrare special, ceea ce face ca aceste lămpi să aibă un aspect artizanal inedit.

Sollux Lighting, un brand inovator din Polonia, oferă o colecţie de corpuri de iluminat inovatoare şi proiectate în stil unic pentru a crea o atmosferă sofisticată şi elegantă. Lămpile şi corpurile de iluminat sunt prelucrate manual, în cooperare cu meşteri polonezi cu experienţă.

Galerie fotografii EVALIGHT - Corpuri de iluminat, candelabre, mobilă și decorațiuni

Contact EVALIGHT SRL

 • Telefon: 0785 292 548
  Fax: 0256 218 429
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Showroom Dumbrăvița:
  Str. Bartok Bela, Dumbrăvița, judeţ Timiș
  Tel.: 0256 705 405

  Showroom București:
  Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, Nr.30, parter, Sector 1, București
  Tel.: 031 42 07 766
   
  Depozit:
  Calea Sagului, nr. 153, Timișoara

  Sediu:     
  Strada Nicolaus Lenau, nr. 5, Arad

  Email:

  Telefon: 0785 292 548; 0786 539 779; 0770 261 740; 0760 240 448; 0770 219 086

 • Adresa WEB: https://www.evalight.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma EVALIGHT SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi EVALIGHT SRL, Tel: 0785 292 548

6 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti EVALIGHT SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

DELTAPHONE INTERFOANE - Instalare interfoane audio și video - Sisteme de control acces - Automatizări
15.12.2015
6477 vizualizari

DELTAPHONE INTERFOANE - Instalare interfoane audio și video - Sisteme de control acces - Automatizări

DELTAPHONE INTERFOANE este o societate specializată în servicii de instalare interfoane audio și video pentru blocuri și vile, automatizare instalații de iluminat precum și montaj sisteme de control acces. Compania furnizează toate echipamentele nece...
DIODOR - Electrice și aparataj electric, motoare electrice
26.10.2021
11651 vizualizari

DIODOR - Electrice și aparataj electric, motoare electrice

Cu peste 25 de ani de experiență în domeniul comercializării motoarelor electrice asincrone și aparatajelor electrice, compania DIODOR este orientată către clienții săi și are misiunea de a oferi produse de înaltă calitate, precum și disponibilitate ...
DINAMIC ELECTRO PRAM - Instalatii electrice si de automatizare - Legare la pamant si paratrasnet - Masuratori PRAM
28.02.2017
6736 vizualizari

DINAMIC ELECTRO PRAM - Instalatii electrice si de automatizare - Legare la pamant si paratrasnet - Masuratori PRAM

DINAMIC ELECTRO PRAM SRL proiectează și execută instalații electrice pentru zone publice, civile și industriale, branșamente electrice, paratrăsnete și prize de pământ. În completarea acestor servicii, societatea pune la dispoziția beneficiarilor pos...