GICA - compresoare - unelte pneumatice - instalatii aer comprimat

GICA - compresoare - unelte pneumatice - instalatii aer comprimat

actualizat la
15.06.2009
vizualizări
6300
0 voturi
GICA - compresoare - unelte pneumatice - instalatii aer comprimat
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2009. Dacă dețineți această firmă click aici.
SC GICA IMPORT EXPORT ITALIA a fost fondata in anul 1996, desfasurand activitatea de comercializare de compresoare, sisteme de tratare a aerului, unelte pneumatice, proiectarea si executarea de instalatii aer comprimat.
Firma noastra comercializeaza prin intermediul a 8 magazine proprii si a peste 45 de dealeri si distribuitori autorizati:
 • electrocompresoare si motocompresoare industriale cu surub si piston de la 1.5 la 500 HP si presiuni cuprinse intre 0 si 40 bar
 • unelte pneumatice profesionale si industriale
 • automatizari pneumatice
 • toata gama de furtune pentru aer comprimat
 • pistoale si pompe pentru vopsit
 • peste 2.000 de tipuri de racorduri pneumatice
 • filtre si uscatoare pentru tratamentul aerului comprimat
 • recipienti de aer comprimat
Proiectie si executie la standarde europene ale retelelor de aer comprimat din tuburi de aluminiu anodizat. De asemenea, asiguram service atat pentru produsele comercializate cat si pentru orice tip de compresor.
Va asteptam la magazinele noastre de prezentare din tara pentru a primi o consiliere autorizata in vederea achizitionarii de produse competitive.
 
Societatea GICA IMPORT EXPORT ITALIA este reprezentant autorizat  a mai multor firme de renume cum sunt:

Nuova Dari produce compresoare cu piston si rotative cu surub NUOVA DARI – Fondata in 1959, produce compresoare cu piston si rotative cu surub. Din 1986 membra a grupului  Nuovo Dari este membra a grupului Fini
 
Ceccato produce compresoare rotative cu surub, utilaje pentru tratarea aerului comprimat. CECCATO – Fondata in 1936, produce compresoare rotative cu surub, utilaje pentru tratarea aerului comprimat. Din 1996 membra a grupului ATLAS COPCO.

Adicomp este producator de compresoare cu surub si piston. ADICOMP – Important producator italian de compresoare cu surub si piston, specializat in productia de compresoare de inalta presiune (pana la 40 de bar), boostere, compresoare „oil free”, „water free”, cu injectie de apa – AQUALOGIC.

PNEUMAX – Producator de componente pentru automatizari pneumatice – valve, cilindri, grupuri de preparare, racorduri. PNEUMAX – Producator de componente pentru automatizari pneumatice – valve, cilindri, grupuri de preparare, racorduri. Cu doua unitati de productie de peste 80.000 mp in Italia si 15 companii asociate in toata lumea,  Pneumax S.p.A. asigura componente de automatizari pneumatice pentru intreaga lume: Europa, Asia, Africa, Oceania, America de Nord si America de Sud.
   
RAMA produce capse si cuie pentru industria lemnului, cuie electrosudate, lamele, capse pentru saltele. RAMA S.A.S. - produce din 1970 capse si cuie pentru industria lemnului, cuie electrosudate, lamele, capse pentru tapiteria auto, capse pentru saltele. Prima companie din lume care produce cuiele TN direct in banda. Cunoscuta pentru calitatea excelenta si preturile competitive, RAMA comercializeaza produsele sale chiar si in Noua Zeelanda, China, Canada, USA.

Chicago Pneumatic produce toata gama de ustensile pneumatice profesionale CHICAGO PNEUMATIC – membra a grupului ATLAS COPCO, cu 5 locatii de productie in lume si peste 8000 de angajati, CP produce toata gama de ustensile pneumatice profesionale, de o calitate fara concurenta.

Ober - specializat in proiectarea si productia ustensilelor si a motoarelor pneumatice de uz industrial OBER S.p.A. – de peste 50 de ani renumit si specializat in proiectarea si productia  ustensilelor si a motoarelor pneumatice de uz industrial, a liniilor automate de control pentru strangere, gaurire sau filetare, cu peste 500 de produse de catalog disponibile.

O.M.I. – Producator italian de echipamente de tratarea si transportul aerului comprimat O.M.I. – Producator italian de echipamente de tratarea si transportul aerului comprimat: filtre, racitoare, uscatoare, descarcatoare de condens, tuburi din aluminiu si racorduri pentru instalatii de aer comprimat. 

NIKEMA produce capsatoare pneumatice utilizate in industria prelucrarii lemnului NIKEMA – Din 1977 produce capsatoare pneumatice utilizate in industria prelucrarii lemnului: mobilier, ambalaje, paleti si in constructii. Produsele companiei sunt 100% MADE IN ITALY.

Far este producator italian de nituitoare pneumatice, nituri si insertii filetate FAR – SISTEME DE FIXARE: din 1957 renumit producator italian de nituitoare pneumatice, nituri si insertii filetate, produce nituri de inalta calitate, certificate, din diverse materiale – aluminiu, cupru, otel, inox, vopsite, anodizate etc.

MEBRA PLASTIK este producator de furtune pentu pneumatica si hidraulica MEBRA PLASTIK – Prezenta inca din 1972 pe piata europeana ca important producator de furtune pentu pneumatica si hidraulica, la standarde internationale: SAE, NF, DIN, BS, ISO.

Alfalub este producator italian de sisteme de gresare, sisteme de recuperare a uleiurilor ALFALUB – IN FIECARE ZI PENTRU UN AMBIENT MAI CURAT!
Producator italian de sisteme de gresare, sisteme de recuperare a uleiurilor, destinate utilizarii in diferite sectoare:
Industrie, agricultura, automotive, naval.

ASTURO produce modele de pompe electrice si pneumatice pentru vopsit, pistoale de vopsit ASTURO – Una dintre cele mai vechi companii in domeniu(1925) produce peste 25 de modele de pompe electrice si pneumatice pentru vopsit, pistoale de vopsit intr-o gama ce cuprinde peste 40 de modele, precum si accesorii si piese de schimb pentru acestea.

FB este specializat in proiectarea si productia de racorduri pentru hidraulica in vederea asamblarii furtunelor hidraulice de joasa, medie si inalta presiune FB – Hydraulic – grup nascut in 1968, specializat in proiectarea si productia de racorduri pentru hidraulica in vederea asamblarii furtunelor hidraulice de joasa, medie si inalta presiune – produce conform standardelor ISO si distribuie la nivel mondial racorduri si furtune pentru hidraulica.

SICC – producator important de recipienti pentru apa si aer comprimat SICC – producator important de recipienti pentru apa si aer    comprimat, detinand spatii de productie de 50.000 mp, utilate cu tehnologii robotizate sofisticate de sudura si testare, produce conform standardelor internationale (ISPESL, TUV, ISCIR, SVDB, ASME, TMBF), ISO 9001 si ISO 14001 recipienti de aer comprimat vopsiti, zincati, cu tratament intern Vitroflex®, verticali sau orizontali. 

Galerie fotografii gica - compresoare - unelte pneumatice - instalatii aer comprimat

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2009. Dacă dețineți această firmă click aici.
 • electro si motocompresoare industriale cu surub si piston de la 1.5 la 500 HP si presiuni cuprinse intre 0 si 40 bar
 • unelte pneumatice profesionale si industriale
 • automatizari pneumatice
 • toata gama de furtune pentru aer comprimat
 • pistoale si pompe pentru vopsit
 • peste 2.000 de tipuri de racorduri pneumatice
 • filtre si uscatoare pentru tratamentul aerului comprimat
 • recipienti de aer comprimat

Contact SC Gica Import Export Italia SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2009. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

ELION - abrazive si sudura - scule si unelte - echipamente industriale
27.02.2009
5224 vizualizari

ELION - abrazive si sudura - scule si unelte - echipamente industriale

SC ELION COM SRL a fost fondata in 1994 in Bucuresti, cu capital integral privat. Firma noastra comercializeaza o gama larga de produse industriale atat din productie interna cat si din import. Avem ca prioritate permanenta imbunatatirea serviciilor ...
Hidroservco - Uleiuri industriale, echipamente de sudură și consumabile
22.03.2016
3781 vizualizari

Hidroservco - Uleiuri industriale, echipamente de sudură și consumabile

Hidroservco București comercializează o gamă completă de uleiuri industriale, echipamente și consumabile de sudură, pentru care asigură distribuția la nivel național.Produsele Hidroservco sunt destinate consumatorilor industriali, firmelor care activ...
BB COM CONSULTATIV - Scule și echipamente, utilaje și discuri diamantate
23.02.2017
4083 vizualizari

BB COM CONSULTATIV - Scule și echipamente, utilaje și discuri diamantate

Firma BB COM CONSULTATIV este specializată în comercializarea de diferite scule, echipamente și utilaje necesare pentru finalizarea cu succes a lucrărilor din segmentul rezidențial, comercial și industrial. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu,...