Power Ann Partner - Hidroizolații la cheie, hidroizolații cu membrană PVC și hidroizolații hale

Power Ann Partner - Hidroizolații la cheie, hidroizolații cu membrană PVC și hidroizolații hale

Actualizat la
12.09.2017
794
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0743 390 004
 • Persoana de contact:
  Naftănaila Adelin
Nume firma: POWER ANN PARTNER SRL
Domeniu de activitate: Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale
POWER ANN PARTNER se ocupă cu oferirea servicilor profesionale de hidroizolații în domeniul construcțiilor industriale, hidroizolații hale, hidroizolații la cheie, hidroizolații cu membrană PVC. De asemenea, firma pune la dispoziția clineților și servicii de mentenanță hale și reparații hidroizolații.

Hidroizolația - cea mai importantă etapă în construcția unei clădiri!Hidroizolația este o etapă importantă în construcția unei clădiri și de accea trebuie executată cu materiale de cea mai bună calitate. Procedeul de hidroizolație protejează structura de rezistență împotriva infiltrațiilor de apă care provoacă igrasie și mucegai. Pentru hidroizolații rezistente se recomandă membrana PVC care rezistă la razele ultraviolete, întindere, rupere sau agenți chimici. În același timp, membranele PVC ajută la aerisirea suprafețelor izolate și la scoaterea umidității excesive din interiorul construcției.


Echipa de specialiști Power Ann Partner este formată din personal calificat în domeniul hidroizolațiilor care oferă soluții complete pentru clienți, consultanță de specialitate și proiecte realizate în condiții optime!
leo-fosdal-113874

Servicii oferite de POWER ANN PARTNER:

 Hidroizolații la cheie
 • Hidroizolația este necesară oricărei tip de construcții indiferent dacă este una nouă sau veche deoarece umzeala și infiltrațiile de apă afecteză locuința, cât și sănătatea celor din interiorul ei.  Ignorarea umezelii care se instalează pe pereți poate amenința integritatea structurală a unei clădiri și poate duce la cheltuieli costisitoare. Compania Power Ann Partner este aliatul tău de încredere în oferirea serviciilor specializate de hidroizolații!
Hidroizolații cu membrană PVC
 • Hidroizolațiile cu membrană PVC sunt soluții moderne și profesionale potrivite pentru acoperișurile industriale, terase orizontale sau înclintare, șarpante și multe altele. Membrana se fixează mecanic iar apoi prin lipire cu aer cald, astfel formându-se legături omogene de o capacitate portantă ridicată. Calitățile membranei PVC sunt rezistența la razele ultraviolete sau la orice atac al organismelor biologice precum fungii, bacterii, dar și la intemperii.
Hidroizolații hale
 • Pentru o etanșietate performantă se instalează sisteme de hidroizolatii atât pentru acoperișuri, cât și pentru fundații. Hidroizolațiile pentru fundații sunt esențiale pentru orice tip de construcție, putând astfel înlătura problemele infiltrării apei, iar hidroizolarea acoperișurilor asigură protecție împotriva intemperiilor. Power Ann Partner oferă tuturor clienților soluții complete de hidroizolații pentru toate tipurile de hale, fie ele industriale, agricole sau depozite.
 • Reparații hidroizolații
 • Mentenanță hale

Date de contact POWER ANN PARTNER SRL:

 • Telefon: 0743 390 004
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Naftănaila Adelin
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB:
 • Adrese:
  • Str. Ghiocei, Nr. 8, Ap. 2, Ploiești