PROMPT GAZ - instalații gaze, instalații sanitare, instalații termice

PROMPT GAZ - instalații gaze, instalații sanitare, instalații termice

actualizat la
25.08.2022
vizualizări
3818
1 voturi
status
actualizat

PROMPT GAZ este o companie specializată în proiectarea și execuția instalațiilor de gaze naturale, a instalațiilor termice și sanitare.

Înființată în anul 2004, PROMPT GAZ deține autorizația de execuție, verificare și revizie a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale. Vasta experiență în domeniu, dar și echipa constant instruită au condus la crearea unui portofoliu bogat de clienți.

Instalație gaze naturaleÎn ceea ce privește realizarea instalațiilor de gaze naturale, PROMPT GAZ oferă consultanță de specialitate, asigură obținerea avizelor necesare pentru instalația ce urmează a fi executată, realizând proiectarea și execuția acesteia pentru imobile de locuit (cartiere rezidențiale, blocuri, case individuale) și pentru obiective industriale (fabrici și platforme, clădiri de birouri).

Societățile comerciale au posibilitatea încheierii unor contracte de mentenanță și intervenții, care includ servicii de verificări și revizii periodice.

PROMPT GAZ pune la dispoziția asociațiilor de proprietari o gamă vastă de servicii necesare întreținerii și bunei funcționări a instalațiilor comune și individuale, precum separări, măriri, verificări, revizii și altele.

Instalațiile termice și sanitare

Serviciile puse la dispoziție de PROMPT GAZ în vederea realizării instalațiilor termice includ proiectarea, dimensionarea și execuția acestora. Pentru debranșarea locuințelor din cadrul sistemului centralizat de încălzire, compania se ocupă de obținerea acordurilor RADET, oferind, de asemenea, consultanță de specialitate.

Instalațiile pot fi realizate utilizând sisteme clasice (centrale) sau sisteme ecologice (panouri solare), iar materialele utilizate în execuție sunt cupru, polipropilena (PPR), pexal sau oțel de înaltă calitate.

Garanția lucrărilor este de doi ani

Totodată, acociațiile de proprietari pot beneficia de servicii de înlocuire, modificare și întreținere a instalațiilor comune de furnizare a agentului termic pentru încălzire.

PROMPT GAZ efectuează proiectarea și execuția rețelelor de canalizare, dar și branșamente de apă menajeră și canalizare. Compania pune la dispoziția clienților servicii de achiziționare, executare și montare a instalațiilor sanitare, întreținerea și înlocuirea instalatiilor comune de canalizare și furnizare a apei reci și calde, înlocuirea plasei de apă caldă și rece de la subsol, reparații sau modernizări.

PROMPT GAZ se adresează atât persoanelor fizice, cât și societăților comerciale, asociațiilor de proprietari și instituțiilor publice, fiind autorizată ANRE pentru a efectua instalații de gaze naturale, instalații termice și sanitare.

Galerie fotografii PROMPT GAZ - instalații gaze, instalații sanitare, instalații termice

Servicii PROMPT GAZ:

 • Instalații de gaze naturale (proiectare, execuție, verificare și revizie)
 • Instalații termice (proiectare, execuție, achiziționare materiale, debranșare RADET)
 • Instalații sanitare (montare și racordare obiecte sanitare, branșamente apă, canalizări exterioare)
 • Construcții industriale metalice
 • Amenajări interioare
 • Hidroizolații
 • Garduri și porți de acces
 • Structuri metalice de suprafață mică și medie

Contact PROMPT GAZ SRL

 • Telefon: 0784 226 644
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Voila, nr. 10, Sector 4, București

 • Adresa WEB: https://www.promptgaz.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti PROMPT GAZ SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

TRANS FORM - Amenajare și design interior pentru spații comerciale și sedii firme
14.12.2016
11777 vizualizari

TRANS FORM - Amenajare și design interior pentru spații comerciale și sedii firme

Compania TRANS FORM activează în domeniul amenajărilor și execută lucrări de amenajare interioară/exterioară și design pentru spații comerciale sau sedii firme. TRANS FORM crează spații ideale pentru desfășurarea activităților comerciale sau de offic...
MURASPEC - Tapete și fototapete, tapet vinilic, tapet din fibră de sticlă
08.12.2009
7639 vizualizari

MURASPEC - Tapete și fototapete, tapet vinilic, tapet din fibră de sticlă

Tapetul vinilic pe suport de bumbac, fibră de sticlă sau hârtie, datorită rezistenței la șocuri, uzură și foc, este utilizat în acoperirea suprafețelor din hoteluri, restaurante, săli de conferință, vase de croazieră, magazine, școli și locuințe part...
LICHTGITTER RO - Grătare metalice - Scări metalice
16.01.2023
5208 vizualizari

LICHTGITTER RO - Grătare metalice - Scări metalice

Firma LICHTGITTER RO activează în domeniul producției de grătare metalice și scări metalice, deținând o exeriență de 16 ani și un portofoliu vast de clienți. Produsele oferite sunt fabricate în atelierul din Oradea, cu ajutorul tehnologiei și a echip...