PROMPT GAZ - instalații gaze, instalații sanitare, instalații termice

PROMPT GAZ - instalații gaze, instalații sanitare, instalații termice

actualizat la
25.08.2022
vizualizări
4875
1 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2022. Dacă dețineți această firmă click aici.

PROMPT GAZ este o companie specializată în proiectarea și execuția instalațiilor de gaze naturale, a instalațiilor termice și sanitare.

Înființată în anul 2004, PROMPT GAZ deține autorizația de execuție, verificare și revizie a instalațiilor de utilizare a gazelor naturale. Vasta experiență în domeniu, dar și echipa constant instruită au condus la crearea unui portofoliu bogat de clienți.

Instalație gaze naturaleÎn ceea ce privește realizarea instalațiilor de gaze naturale, PROMPT GAZ oferă consultanță de specialitate, asigură obținerea avizelor necesare pentru instalația ce urmează a fi executată, realizând proiectarea și execuția acesteia pentru imobile de locuit (cartiere rezidențiale, blocuri, case individuale) și pentru obiective industriale (fabrici și platforme, clădiri de birouri).

Societățile comerciale au posibilitatea încheierii unor contracte de mentenanță și intervenții, care includ servicii de verificări și revizii periodice.

PROMPT GAZ pune la dispoziția asociațiilor de proprietari o gamă vastă de servicii necesare întreținerii și bunei funcționări a instalațiilor comune și individuale, precum separări, măriri, verificări, revizii și altele.

Instalațiile termice și sanitare

Serviciile puse la dispoziție de PROMPT GAZ în vederea realizării instalațiilor termice includ proiectarea, dimensionarea și execuția acestora. Pentru debranșarea locuințelor din cadrul sistemului centralizat de încălzire, compania se ocupă de obținerea acordurilor RADET, oferind, de asemenea, consultanță de specialitate.

Instalațiile pot fi realizate utilizând sisteme clasice (centrale) sau sisteme ecologice (panouri solare), iar materialele utilizate în execuție sunt cupru, polipropilena (PPR), pexal sau oțel de înaltă calitate.

Garanția lucrărilor este de doi ani

Totodată, acociațiile de proprietari pot beneficia de servicii de înlocuire, modificare și întreținere a instalațiilor comune de furnizare a agentului termic pentru încălzire.

PROMPT GAZ efectuează proiectarea și execuția rețelelor de canalizare, dar și branșamente de apă menajeră și canalizare. Compania pune la dispoziția clienților servicii de achiziționare, executare și montare a instalațiilor sanitare, întreținerea și înlocuirea instalatiilor comune de canalizare și furnizare a apei reci și calde, înlocuirea plasei de apă caldă și rece de la subsol, reparații sau modernizări.

PROMPT GAZ se adresează atât persoanelor fizice, cât și societăților comerciale, asociațiilor de proprietari și instituțiilor publice, fiind autorizată ANRE pentru a efectua instalații de gaze naturale, instalații termice și sanitare.

Galerie fotografii prompt gaz - instalații gaze, instalații sanitare, instalații termice

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2022. Dacă dețineți această firmă click aici.

Servicii PROMPT GAZ:

  • Instalații de gaze naturale (proiectare, execuție, verificare și revizie)
  • Instalații termice (proiectare, execuție, achiziționare materiale, debranșare RADET)
  • Instalații sanitare (montare și racordare obiecte sanitare, branșamente apă, canalizări exterioare)
  • Construcții industriale metalice
  • Amenajări interioare
  • Hidroizolații
  • Garduri și porți de acces
  • Structuri metalice de suprafață mică și medie

Contact PROMPT GAZ SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2022. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

MEGASTRUCTURI - Scări din lemn - Balustrade din lemn - Terase din lemn
06.06.2023
7654 vizualizari

MEGASTRUCTURI - Scări din lemn - Balustrade din lemn - Terase din lemn

MEGASTRUCTURI este o firmă specializată în prelucrarea lemnului, venind în atenția clienților cu o gamă diversificată de produse din lemn, precum scări interioare din lemn, balustrade din lemn, foișoare, pergole, terase, dar și alte elemente din lemn...
ORIGINAL DECOR - covoare - covoare lana - covoare piele - covoare bumbac - lenjerii de pat
21.07.2010
7080 vizualizari

ORIGINAL DECOR - covoare - covoare lana - covoare piele - covoare bumbac - lenjerii de pat

Originaldecor, firma cu sediul in Timisoara, comecializeaza en-gross si en-detail covoare si lenjerii de pat import Germania, productie India si Grecia. Covoarele noastre sunt de calitatea I, avand un design modern si deosebit, cu preturi accesibile ...
Atelier Ad Hoc Arhitectura - birou de proiectare
08.07.2022
7009 vizualizari

Atelier Ad Hoc Arhitectura - birou de proiectare

Atelier Ad Hoc Arhitectura este o echipă de proiectare cu experiență în elaborarea proiectelor rezidențiale, socio-culturale, a spațiilor de lucru și de producție, urmărind toate etapele procesului de proiectare și autorizare, de la faza de concept, ...