TIPFOR - Foraje pentru apă, foraje pentru pompe de căldură, foraje pentru mediu

TIPFOR - Foraje pentru apă, foraje pentru pompe de căldură, foraje pentru mediu

Actualizat la
30.07.2018
713
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0729 104 692
Nume firma: TIPFOR SRL
Domeniu de activitate: Executie foraje
Firma TIPFOR este specializată în executarea forajelor pentru apă, forajelor pentru pompe de căldură și forajelor pentru mediu. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu și peste 2.000 de foraje executate, compania garantează o execuție de calitate a lucrărilor.

TIPFOR preia comenzi la nivel național, iar datorită instalațiilor și echipamentelor de foraj profesionalale, dar și a echipei calificate, asigură servicii de calitate. Compania acoperă o gamă vastă de lucrări, de la foraje pentru apă potabilă/apă industrială, foraje pentru pompe de căldură geotermale, foraje pentru piloți, sisteme de pompare, până la denisipări foraje și reabilitări foraje.

TIPFOR - foraje pentru apă, foraje pentru pompe de căldură și foraje pentru mediu la nivel național!


logoDatorită proiectelor finalizate cu succes, TIPFOR se mândrește cu un număr mare de clienți fideli și soluții specializate pentru o execuție de calitate. De asemenea, pune la dispoziție și servicii de mentenanță post-garanție sau remedieri ale lucrărilor executate de alte firme.


TIPFOR este alegerea optimă pentru lucrările de foraj, având grijă de toate etapele necesare execuției, inclusiv obținerea avizelor și întocmirea documentațiilor.  Echipa companiei este mereu pregătită de o nouă lucrare, indiferent de locație și promite servicii de calitate la prețuri rezonabile.

Pentru oferte de preț personalizate și alte informații, contactați echipa TIPFOR la adresa de e-mail: sau telefonic: 0729 104 692

Servicii oferite de TIPFOR:

 FORAJE PENTRU APĂ POTABILĂ/INDUSTRIALĂ
 FORAJE PENTRU POMPE DE CĂLDURĂ
 FORAJE GEOTERMALE
 FORAJE PENTRU MEDIU
 FORAJE PILOȚI/MICROPILOȚI
 FORAJE PENTRU EPUISMENTE
 SISTEME DE POMPARE
 REABILITĂRI FORAJE
DENISIPĂRI FORAJE
 ÎNTOCMIRE DOCUMENTAȚIE ȘI OBȚINERE AVIZE
 MENTENANȚĂ ȘI LUCRĂRI POST-GARANȚIE

Date de contact TIPFOR SRL:

 • Telefon: 0729 104 692
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://tipfor.ro/
 • Adrese:
  • Argeș
  • SERVICII LA NIVEL NAȚIONAL!