Mobilier de dormitor neobisnuit

Mobilier de dormitor neobisnuit

 

Mobilier de dormitor neobisnuit
   

    Cei mai multi dintre noi petrecem aproximativ o treime din viata in dormitor. Unii spun ca dormitorul este cea mai importanta camera din casa, deoarece aici ne reicarcam bateriile dupa o zi lunga la birou. Design-ul mobilei din acest dormitor neobisnuit ar putea adauga un interes visual pregnant in camera, ajutand la maximizarea spatiului si sa ai un somn linistit.

 

 


     Canapeaua-pat                                                                                                     

 

    Canapea ce se transforma intr-un pat metalic: Aceasta canapea - paturi suprapuse pare a fi luat din desenele animate. Aceasta aparent inofensiva canapea se transforma dintr-un loc de stat in paturi suprapuse unicate in numai cateva secunde. Aceasta este o piesa esentiala de mobilier avand in vedere vizitele facute de musafiri, dar si spatiul disponibil.
    

 

 

 Masuta de dormitor pentru aparare

 

 

 
    Masuta de dormitor pentru aparare: Realizata pentru aparare, aceasta masuta iti da o oportunitate de a te apara si a lupta daca vei fi vreodata confruntat in propria casa. Partea de sus a mesei se va transforma intr-un scut, iar suportul devine o bata de baseball. Daca este necesar sa ai o arma cu acre sa te aperi, aceasta masa reprezinta modul cel mai sigur, dar si functional.

    

 

 


Patul - capcana de soareci

 

 

 

   Patul - capcana de soarece: Acest pat fascinant este perfect pentru aceia care s-au intrebat de ce nu pot mentine o relatie cu un partener. Ornati patul cu petale de trandafir si ciocolata deasupra, asteapta-ti tinta sa muste momeala si trage de sfoara. Nu uita sa dai cateva gauri in cutie. Totusi aceasta piesa de mobilier nu este comercializata in magazine, adica pentru publicul larg, ci a facut parte dintr-un eveniment in ceea ce priveste design de dormitor.

    

 

 

Noptiera pentru laptop in dormitor

   

 

     Noptiera pentru laptop in dormitor: Acest birou pentru laptop ar putea fi visul tau devenit realitate sau cel mai rau cosmar. Bineinteles, te face sa folosesti laptop-ul in pat mult mai usor si fara stres asupra spatelui. Dar odata ce ai o cale confortabila de a naviga pe internet, vei observa ca iti vei petrece majoritatea timpului in pat.

    

 

Pat artistic

 

 

 
    Pat artistic: Pentru acele dormitoare mici care nu au spatiu in plus, acest salvator al spatiului in pozitia de fetus. Dezavantajul este ca in acest pat nu mai poti avea un partener, va fi chiar si pentru greu sa te odihnesti intr-un astfel de pat. Deocamdata aceasta piesa de mobilier nu este produsa pentru comercializare, desi sunt cativa oameni destul de curajosi care ar incerca un astfel de pat.

    

 

 

Pat transformat in birou

 
    Pat transformat in birou: In casele mici, unde spatiul lasa de dorit, o mobila ce se metamorfozeaza reprezinta calea cea mai buna pentru a maximiza spatiul.  Acest birou-pat este exemplul perfect in ceea ce priveste functionalitatea a doua piese de mobilier, in timp ce ai spatiu doar pentru una dintre ele. Nici nu este nevoie sa muti aparatura de pe suprafata biroului inainte de a desface patul.

    

Pat sub forma de ou

 
    Pat sub forma de ou: Oamenii care au insomnii incearca, deseori, tot ce este posibil sa aiba parte de o noapte de somn linistit si adanc. Somnifere, lapte cald, meditatie, exercitii de incordare, dar ce ati spune daca problema pleaca de la pat? Acest pat este conceput sa iti ofere un somn prelung si relaxant. In acest mobilier sunt integrate o lumina placuta si sunete dulci cu o suprafata de dormit moale si confortabila. Chiar si forma sa de ou a acestui pat invoca siguranta si confort.

   

 
Dulapuri de dormitor fractuale

    Dulapuri de dormitor fractuale: Ai nevoie de spatiu pentru a depozita multitudinea de haine pe care o detii? Dulapul "Fractal 23" te poate ajuta in aceasta privinta, functional si unic in acelasi timp. Cele 23 de sertare din acest dulap sunt aranjate intr-un mod foarte ingenios, putand depozita o mare cantitate de lucruri, iar cand sertarele sunt inchise va ramane pur si simplu un cub care va arata foarte bine in dormitor.