Constructii imobiliare din plastic: policarbonat modern si otel refabricat


Constructii imobiliare din plastic: policarbonat modern si otel refabricat
 
O fatada din caramida indreptata catre strada, acesta este design-ul unei case care la exterior are un aspect banal, insa acest exterior ascunde un interior modern, plin de creativitate.
 
In spatiul interior rezultat, prevazut cu o inaltime dubla, s-a indepartat tot, inclusiv mobila, accesorii, echipamente, si apoi inlocuit printr-o interventie moderna de design interior, precum si extins in curtea din spate printr-o "cutie plutitoare".
 
 
 

 

Constructii imobiliare din plastic: policarbonat modern si otel refabricat Citeşte mai mult...
 

Predictii imobiliare pentru anul 2010


    Pe masura ce intram in primul trimestru al anului 2010, exista multe teorii ce plutesc in jur despre potentialul in domeniul imobiliar, in anul acesta. Desi nu este niciodata o idee buna sa ne grabim vrand-nevrand in deciziile financiare bazate pe previziuni despre ceea ce ar putea fi, ar fi intelept sa pastram un ochi deschis asupra tendintelor, astfel incat putem sa fim constienti de ceea ce se intampla in domeniul imobiliar, daca planificam sa vindem sau sa cumparam case in noul an.

 Predictii imobiliare pentru anul 2010
 
Predictii imobiliare pentru anul 2010 Citeşte mai mult...
 

Imobiliare vintage: primul turn de capsule modulare prefabricate


Primul turn de capsule modulare prefabricate

    Capsule ecologice pentru locuit, prefabricate, modulare, flexibile, ce economisesc spatiul - suna super-futurist, nu? Nu chiar: Metabolismul, ca o miscare de arhitectura, a fost prezent efectiv de zeci de ani, iar aceasta pereche incredibila de turnuri formate din capsule rezidentiale in Japonia, arata cat de repede viitorul poate deveni trecut.
 
Imobiliare vintage: primul turn de capsule modulare prefabricate Citeşte mai mult...
 

Mini-Lux: case mici construite pe insule foarte mici


    Imobiliarele insulare sunt greu de obtinut, din cauza preturilor, si in multe cazuri, greu de gasit pe piata, asa ca pentru cei ce cumpara o insula privata are sens faptul ca acestia vor folosi acest privilegiu la maxim, din achizitia terenului de lux - in unele cazuri, crearea de case uluitoare pe insule mici.
 
 case mici construite pe insule foarte mici
 
Mini-Lux: case mici construite pe insule foarte mici Citeşte mai mult...
 

Cladiri moderne


Cladiri moderne

    Cel mai catastrofic zgarie-nori din lume este inca proaspat intiparit in mintea noastra si fiecare an vede o noua calamitate in obsesia noastra globala, cu construirea de etaje peste etaje, cladiri tot mai mari si mai inalte. Ai crede ca toti arhitectii sunt atenti sa faca astfel incat cladirile lor sa arate la fel de stabile ca si muntii. Ai fi gresit. Datorita materialelor de constructie moderne si a magiei ce sta in spatele arhitecturii, noul domeniu de arhitectura urbana cu aspect precar este in crestere.
 
Cladiri moderne Citeşte mai mult...
 

Casa construita in intregime din Lego


Casa construita in intregime din Lego

    Cine nu a vrut sa traiasca intr-o casa de caramizi de Lego, ca si copil? James May, gazda unei noi serii BBC numita "Povestile cu jucarii ale lui James May" (de asemenea, un entuziast de-o viata a jucariilor si gazda Top Gear), a trebuit sa astepte pana la maturitate, dar in cele din urma si-a indeplinit visul din copilarie. 
 
Casa construita in intregime din Lego Citeşte mai mult...
 

Case modulare mobile


    Uita de stereotipuri - casele prefabricate nu pot fi decat ultra-portabile si usor de asamblat, dar de asemenea, sunt frumoase si moderne, rivalizand din punct de vedere estetic cu cea mai buna arhitectura moderna. De la acoperisuri, care poate fi amplasat pe sit cu o macara pentru resedintele mici, prevazute cu "picioare de insecta", care le permite acestora sa fie asezate practic oriunde, aceste locuinte mobile, incredibil de versatile, reprezinta ce e mai bun din ce are de oferit arhitectura prefabricata.

Case modulare mobile
 
Case modulare mobile Citeşte mai mult...
 

Casa pe roti

 

 Casa pe roti

    Ideea ce sta in spatele acestei mici casa pe roti incepe dupa ce fondatorul casei, Julie Martin a pierdut totul in uraganul Katrina, dar castigat o viziune cu privire la construirea de case mici din experienta.
   
Casa pe roti Citeşte mai mult...
 

Greseli grave in constructii

 

Greseli grave in constructii

      Nu pot decat sa rad in hohote la o astfel de priveliste. Trecand peste partea constructiei gresite al acestui bancomat care este amplasat chiar la Banca Melli din Iran, insa mai amuzant mi se pare domnul din imagine care chiar se lungeste, isi face diferite strategii doar doar va ajunge la bancomat.

 

Greseli grave in constructii Citeşte mai mult...
 

Cele mai bizare case din lume

 

 Casa sub forma de nava spatiala, in Chattanooga (TN, SUA)

1. Casa sub forma de nava spatiala, in Chattanooga (TN, SUA).

 

Cele mai bizare case din lume Citeşte mai mult...
 

Piata imobiliara in Bucuresti

   
    Nebunie...haos...disperare...cam asa s-ar caracteriza piata imobiliara din Romania in prezent. Dezvoltatorii imobiliari au ramas cu locuintele nevandute, preturile sunt in stagnare, oamenii nu dispun de bani pentru achizitionarea unei locuinte din cauza limitarii conditiilor pentru un credit, aceasta este realitatea imobiliarelor in 2009.

    Piata imobiliara in Bucuresti
 
Piata imobiliara in Bucuresti Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 Următor Sfârşit

Pagina 1 din 3