Decor sub forma de puzzle: corpuri de iluminat personalizate


Decor sub forma de puzzle: corpuri de iluminat personalizate
 
 
 Anul 1980 ne-a adus o multime de capricii pe care acum le-am uitat, dar Cubul Rubik a ramas de-a lungul anilor. Cuburile din plastic colorate pe care am pierdut destul de mult timp, au devenit reprezentari iconice ale unei ere. Designer-ul Eric Paulz aduce inapoi anii '80 cu ajutorul acestor corpuri de iluminat, si anume a lampii lui Rubik.
 
 
 
Decor sub forma de puzzle: corpuri de iluminat personalizate Citeşte mai mult...
 

Parchet laminat sau covoare confortabile?

 

Parchet laminat sau covoare confortabile?


Covorul a fost intotdeauna optiunea cea mai populara, oferind confort si caldura mai ales in lunile de iarna. Este moale si izoleaza zgomotul pasilor, iar copiilor le va place sa se joace pe covor. Pe de alta parte, este mult mai sensibil la pete si mentine murdaria si praful in fibrele sale, ceea ce face sa fie mai greu de curatat si igienizat.

Parchet laminat sau covoare confortabile? Citeşte mai mult...
 

Amenajarea gradinii: solul trebuie fertilizat cu compost


Sezonul de gradinarit, pe timpul verii, se apropie de sfarsit, dar asta nu inseamna ca ar trebui sa te opresti sa realizezi compost, mai ales atunci cand poti sa redirectionezi mai mult de jumatate din gunoi intr-o sursa de sol, ca baza pentru plantarea de flori. Si cu toate lucrurile aparent nebunesti din care poate fi realizat compostul - de la prezervative la banda adeziva - vei avea cu siguranta lucruri pe care le poti folosi pentru a crea un sol fertil si plin de nutrimente.

Amenajarea gradinii: solul trebuie fertilizat cu compost
Amenajarea gradinii: solul trebuie fertilizat cu compost Citeşte mai mult...
 

Draperii colorate


Exista ceva mai mult in legatura cu aceste draperii decat ceea ce intalneste ochiul - in spatele a ceea ce pare ca o serie de sisteme elegante ce acopera ferestrele se afla o tehnologie inteligenta, surprinzatoare, folosita pentru a crea totul, de la culorile modelelor pana la aspectul per ansamblu ale acestor draperii.

Draperii colorate
 
Draperii colorate Citeşte mai mult...
 

Electrice - prize glisante multiple


Te-ai saturat sa rearanjezi cablurile de electricitate pentru ca totul sa se potriveasca? Contrariat de modul in care un stecher usor prea lat poate ocupa mai mult din spatiul ce acopera partial unul (sau chiar doua) sloturi ale stecherului? Sau frustrat de faptul ca unele cabluri sunt drepte, in timp ce altele se indoaie brusc, in  directii aleatorii?

Electrice - prize glisante multiple
 
Electrice - prize glisante multiple Citeşte mai mult...
 

Pardoseli din pluta


Naturala si ieftina, pluta isi face drumul sau in tot mai multe produse pentru casa si a fost mult timp folosita ca si pardoseli, in loc sa se instaleze pardoseli standard din lemn - confectionata din dopuri de vin reciclate reprezinta doar inceputul acestui trend.

Pardoseli din pluta
 
Pardoseli din pluta Citeşte mai mult...
 

Tigle ceramice pentru acoperis


Tiglele sunt unele dintre cele mai vechi tipuri de finisaje de acoperire utilizate pentru acoperisurile inclinate. Tiglele pentru acoperis au devenit din ce in ce mai populare datorita calitatilor sale ignifuge. Tiglele din lut sau cele din beton sunt disponibile intr-o varietate de stiluri. Tiglele de lut sunt fabricate prin coacerea placilor de lut, turnate in tigla si sunt mai usoare decat tiglele din beton. Cu toate acestea, tigla de beton este mai durabila si este folosita mai des decat tiglele din argila.

Tigle ceramice pentru acoperis
 
Tigle ceramice pentru acoperis Citeşte mai mult...
 

Idei de tapet pentru dormitor


Tapetul este un accent versatil care functioneaza pentru aproape orice camera din casa. Tapetul este o alternativa foarte buna a vopselei datorita gamei largi de optiuni. Decizia de a monta tapet in dormitor, ar trebui sa fie facuta cu atentie. Alege tapetul gresit si poti ajunge sa dormi prea putin din cauza unei culori luminoase sau a unui model care este prea incarcat.

Idei de tapet pentru dormitor
Idei de tapet pentru dormitor Citeşte mai mult...
 

Cum se instaleaza o usa interioara


Acest articol iti va arata pas-cu-pas cum sa inlocuiesti o usa existenta sau sa adaugi una la o intrare deja existenta. Usile vin intr-o varietate de stiluri si dimensiuni astfel incat vei dori sa alegi una care se potriveste cu decorul camerei respective.

Cum se instaleaza o usa interioara
 
Cum se instaleaza o usa interioara Citeşte mai mult...
 

Servicii de curatenie - dispozitiv de colectare a gunoiului


Maturand gunoiul este rareori o activitate atractiva, pe care aceasta combinatie de faras si gunoi are drept scop de a schimba aceasta idee. Rasturnat pe o parte serveste pentru a aduna gunoaiele destinate eliminarii, dar intors pe celalalt capat, acest obiect functioneaza, de asemenea, ca un gunoi sau ca un recipient de reciclare cu un maner folosit pentru ambele tipuri de utilizare.

Servicii de curatenie
 
Servicii de curatenie - dispozitiv de colectare a gunoiului Citeşte mai mult...
 

Sfaturi si trucuri pentru corpurile de iluminat


Corpurile de iluminat reprezinta niste instrumente puternica. Daca esti in cautarea de a transforma o camera intr-una mai confortabila si mai practica, va trebui sa folosesti diferite tipuri de corpuri de iluminat. Acest lucru iti va oferi optiunea de a folosi camera intr-o varietate de moduri.

Sfaturi si trucuri pentru corpurile de iluminat
 
Sfaturi si trucuri pentru corpurile de iluminat Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 6 7 Următor Sfârşit

Pagina 1 din 7