Sistemul de hidromasaj - curatarea si dezinfectarea

Majoritatea persoanelor ce detin cazi de baie cu hidromasaj sunt constienti ca acestea nu ofera doar eliberare terapeutica impotriva durerilor, ci ofera si o stare de bine si de diminuare a stresului. Ceea ce, cele mai multe persoane nu stiu, este faptul ca unitatile ce utilizeaza conducte pentru a furniza apa circulata a jet-urilor pot reprezenta motive de reproductie pentru bacterii - bacterii ce pot provoca multe boli, incepand cu alergii la nivelul pielii pana la boli pulmonare.

    Sistemul de hidromasaj - curatarea si dezinfectarea

Sisteme termoizolante: cum functioneaza izolarea exterioara

Sisteme termoizolante: cum functioneaza izolarea exterioara

Exista o serie de tipuri de sisteme termoizolante; unele se bazeaza pe o bariera exterioara ce protejeaza impotriva patrunderii apei, in timp ce altele sunt proiectate cu un plan secundar de drenaj in spatele izolatiei. In ciuda acestor diferente, tipurile de sisteme termoizolante sunt realizate cu aceleasi materiale usoare, sintetice. Panourile de izolatie din polistiren expandat sunt instalate si acoperite cu un strat de baza. Plasa din fibra de sticla este aplicata pe panouri pentru intarire, iar un strat de finisaj se aplica ultimul. Toate impreuna, materialele de acoperire si plasa reprezinta o grosime de o fractiune a unui inch.
 
Sisteme termoizolante

Beneficii sisteme termoizolante

Fara a afecta viata din interior, sistemele termoizolante pot fi instalate pe cladiri noi sau pe structuri vechi care au nevoie de imbunatatiri structurale. TSistemele termoizolante pot fi instalate pe sit-ul de constructii manual sau sistemul poate fi livrat pe sit-ul, ca panouri prefabricate ce sunt pregatite pentru a se atasa la o cladire cu ajutorul unei macarale.

Dupa al doilea razboi mondial, cladiri din toata Germania au fost avariate si aveau o mare nevoie de reconstruirea suprafetelor exterioare. Izolarea exterioara si sistemele de finisare isi au originea acolo si au venit in Statele Unite la sfarsitul anilor 1960.

Atunci cand izolatia este instalata corect, aceasta creaza cladiri mai eficiente din punct de vedere energetic. Initial, aceasta poate costa mai mult, dar in timp se vor observa beneficiile, iar investitia se va amortiza rapid. Potrivit Oak Ridge National Laboratory, structurile ce folosesc sisteme termoizolante EIFS pot economisi intre 20% si 30% la facturile cu energia.

Estetica si libertatea de creatie sunt alte beneficii. Polistirenul expandat (EPS) este parte a sistemului si poate fi taiat sau modelat pentru a crea multe forme cum ar fi arcade, coloane, detalii pentru ferestre si sculpturi. Acesta poate fi, de asemenea, folosit pentru a crea modele arhitecturale elaborate, fatade ornate sau scafe.

Sisteme termoizolante: cum functioneaza izolarea exterioara

Acest tip de izolatie de exterior poate costa mai putin decat utilizarea de materiale traditionale. In plus, aceasta nu diminueaza intriorul unui imobil, deoarece functioneaza la exterior. Numai acest lucru poate fi un stimulent semnificativ pentru proiectele de pe terenuri de mare valoare sau sit-uri istorice.

Asa cum sistemele termoizolante arhitecturale sunt versatile, acestea sunt deopotriva flexibile, cand vine vorba de instalare. Adesea, placile cu spuma se aplica cu adeziv, care nu va functiona la temperaturi extrem de scazute sau extrem de ridicate. Prin completarea izolatiei in panouri undeva in interior, intr-un depozit de exemplu, adezivul se poate usca. Apoi, sistemul poate fi instalat in locuri extrem de calde sau reci.

Modele de scari de interior

Modele de scari de interior


Modele de scari de interior
 
 
 
 
 
Orice arhitect sau designer de interior bun stie ca succesul este un echilibru intre a avea un sentiment de integritate stilistica si adaptabilitate fluida. Aceste scari reprezinta o gama de solutii ce provin din aceeasi abordare, fiecare adaptate la particularitatile de spatiu, pentru care au fost montate.

 
 
 
 
 
 

Selectarea materialelor pentru acoperisuri

Selectarea materialelor pentru acoperisuri


Selectarea materialelor pentru acoperisuriMaterialele folosite la acoperisuri pot face o mare diferenta in modul in care arata casa ta si in modul in care acestea sunt protejate de elementele meteo. In continuare, iti prezentam cateva tipuri de acoperisuri din care poti alege.

Tipul de materiale pentru acoperisuri, pe care o persoana le poate alege pentru casa, va face o diferenta mare in ceea ce priveste aspectul locuintei. Acesta va avea, de asemenea, un impact asupra modului in care va rezista de-a lungul timpului. Exista mai multe optiuni disponibile, iar un proprietar de casa ar trebui sa aiba in vedere bugetul, robustetea si armonia arhitecturala, atunci cand ia aceasta decizie.

Dormitor creativ pentru camera copiilor

Dormitor creativ pentru camera copiilor


Dormitor creativ pentru camera copiilor
 
 
 
 
 
 
Ce-ar mai putea cere un copil? Acest spatiu complex si creativ are locuri de joaca si somn, un pat in partea de sus a camerei, cu multe rafturi, trepte, compartimente ascunse si pasaje pe masura ce se urca.

 
 
 
 
 
 
 
 

Pardoseli din gresie si mozaic de sticla

Pardoseli din gresie si mozaic de sticla


Pardoseli din gresie si mozaic de sticla

Pardoselile din gresie nu castiga numai o recunoasterea larga in categoria proiectelor de interior, datorita modelelor sale exotice si rezistente, dar, de asemenea, adauga o valoare notabila stilului incorporat intr-o calitate de top. In plus, procesul de instalare a acestor placi ceramice pe o podea sau pe o suprafata este, de asemenea, ideal atat pentru utilizarea interioara, cat si pentru cea comerciala. Din multitudinea de motive pentru care ai putea opta pentru pardoseli din gresie este de remarcat popularitatea pe care o au pardoselile din gresie portelanata, nu se decoloreaza niciodata, necesita o intretinere usoara, iar durabilitatea este foarte ridicata.
 
 
 

Sisteme de securitate - cumpara camere de supraveghere pentru casa

Sisteme de securitate - cumpara camere de supraveghere pentru casa


Sisteme de securitate - cumpara camere de supraveghere pentru casa
 
O multime de categorii de infractiuni sunt reduse in prezent, datorita sistemelor de securitate actuale. Totusi, incalcarea proprietatii si furturile sunt in crestere. Exista multe speculatii cu privire la motivele pentru care se intampla acest lucru. Unii oameni spun ca din cauza economiei, a crizei, si ca oamenii devin disperati. Aceasta poate fi adevarat, insa un motiv sigur este acela ca atunci cand vine vorba de diverse infractiuni petrecute in casa, proprietarii fac ca jaful sa aiba loc destul de usor. Si asta e un fapt!


Design de pereti: caramida pentru birou sau casa

Design de pereti: caramida pentru birou sau casa


Design de pereti: caramida pentru birou sau casa
 
 
 
 
O miscare indrazneata urmeaza dupa alta in acest interior si exterior captivant a acestei case olandeze din caramida clasica. Vopsirea nu numai peste peretii din caramida, ci si pe ferestrele existente transforma aceasta casa intr-una moderna si inspirationala. Aceasta casa este a unui arhitect ce cauta sa realizeze un spatiu locuibil, precum si un studio.

 
 
 
 
 

Scaune din piele exotice

Scaune din piele exotice

 
Set mese si scaune din piele
 
Suprima orice raspuns socant si ia in considerare cat de des ajungi sa te asezi pe scaune din piele (sau iti aluneca picioarele in pantofi de piele, scoate un portofel din piele, etc.). Dar, ce parere ai de aceasta serie de mobilier? Construite cu totul, de la piei de aligator sau zebra, de la piese de bivol la piese de strut si multe altele, aceste modele sunt cu adevarat obiecte de sezut formidabile.
 

Panouri radiante pentru tavan

Panouri radiante pentru tavan


Avand in vedere avantajele majore fata de alte sisteme conventionale de incalzire, ne intrebam de ce utilizarea de panouri radiante nu a depasit ritmul actual de 25-30% pe an. Cand sistemele de aer fortat au devenit un standard cu multi ani in urma, oamenii familiarizati cu incalzirea hidronica (pe baza de apa) au devenit dificil de gasit. Acest articol subliniaza modul in care aceste sisteme functioneaza amplasate sus pe tavan.

Panouri radiante pentru tavan
 

Piscinele supraterane - o alternativa mai economica

Piscinele supraterane - o alternativa mai economicaPiscine supraterane de la Fibrex

 

Inca de la inventarea piscinei, s-au gasit modalitati noi si creative de a capta apa in curtea din spate. In zilele noastre, datorita materialelor moderne, a ingineriei procesului de fabricatie si a tehnicilor de constructie, exista tipuri variate de piscine supraterane.

Piscinele supraterane ofera mai multe avantaje decat piscinele ingropate atunci cand vine vorba de confort si flexibilitate. Acestea dispun, de asemenea, de materiale de constructie usoare, facandu-le mai usor de asamblat. In cazul in care veti opta pentru piscine de acest tip, trebuie sa stiti ca ati scapat de saparea unei fundatii, operatiune care de multe ori dauneaza gradinii.

Mai mult, deoarece piscina este usor de asamblat, nu mai trebuie sa apelati la ajutorul unei echipe de profesionisti care sa o monteze. In acest fel, cheltuielile se reduc simtitor, mai ales pentru ca toate echipamentele necesare unei bune functionari a piscinei sunt destul de ieftine. Tot din categoria avantajelor face parte si faptul ca nu este necesara obtinerea unui permis de constructie. Piscinele supraterane din lemn tind sa se armonizeze cel mai bine cu mediul.

Acestea ofera un sentiment natural si sunt relativ simplu de instalat. Piscinele supraterane cu rame metalice, desi se integreaza mai greu ambientului exterior, sunt cel mai usor de instalat si sunt extrem de durabile. Piscinele ingropate si piscinele supraterane se curata la fel, iar diferenta depinde in mare parte de structura si gama.

Produsele de curatare pentru piscinele ingropate sunt concepute pentru a proteja materialul din care este fabricata piscina si sunt create sa functioneze la adancimi de pana la 8 metri, dar pretul este foarte mare.

In schimb, produsele de curatare pentru piscinele supraterane sunt mai ieftine si pot fi aplicate foarte usor.

Cum se instaleaza o piscina supraterana

Cum se instaleaza o piscina supraterana


Multi consumatori au ales sa economiseasca bani prin instalarea de piscine supraterane. Acesti pasi te vor duce de la pregatirea solului la finisare. Daca ai in vedere asamblarea unei piscine deasupra solului, iata aici pasii de baza. Asigura-te ca ai citit toate instructiunile de instalare care vin odata cu piscina supraterana. Psicina supraterana Bucuresti
Dificultate: moderat provocatoare
Materiale necesare:
  • Instructiuni pentru piscina supraterana
  • Caramizi pentru terasa
  • Kit de piscina completat cu hardware si accesorii
  •  
Pagina 1 din 11