Un mobilier aparte

Un mobilier aparte


Un mobilier aparte
 
    Cine spune ca mobilierul trebuie sa fie strict utilitar? Unii cred ca designerii de mobilier ce nu gandesc in mod conservator creaza seturi de mobilier inovatoare si, uneori, seturi ciudate care sunt la fel de atragatoare pe cat sunt de functionale. De la mese cu compartimente ascunse la seturi de mese compacte care se desfac ca petalele unei flori, iata cateva exemple de seturi de mobilier incredibile.
 
 

Mobilier iluminat cu LED-uri


Mobilier iluminat cu LED-uri

    Seria 'Stardust' conceputa de compania italiana de mobila Meritalia, foloseste stralucirea LED-urilor de joasa tensiune pentru a ilumina aceste canapele, perne, fotolii si tabureti. Acest set este extrem de usor, datorita materialelor folosite, precum si a design-ului folosit.

Canapea luminata cu led-uri

Mobila ce creste odata cu copilul tau


Mobila ce creste odata cu copilul tau

    Aceasta este o colectie de mobilier realizata pentru a se potrivi cu nevoile unui copil, incepand de la copilarie la anii de adolescenta, prin rearanjarea pieselor sale. Conceput de catre Carmela Niederhauser si Nadine Grau, acest set de dormitor este format dintr-un pat de copii, precum si din piese care pot fi transformate in birouri, dulapuri, biblioteci si altele. Piesele se combina impreuna cu usurinta, pentru a schimba setarea in functie de dezvoltarea copilului tau.

Mobila pentru copiii

Set de mobila infloritor


Set de mobila infloritor
    Masa sub forma de floare ce infloreste este un alt concept de design creat de Fatih Pot Saroz. Sase scaune verzi ce stau in jurul unei mese simple verzi cu alb, ce se deschide cu eleganta, ca si petalele unei flori pentru a dezvalui locurile de sezut atunci cand este necesar.
 
 Mobilier sub forma de petale de floare