Case rotunde in stil retro: Camere curbate si decor circular

Case rotunde in stil retro: Camere curbate si decor circular


Exista o serie de motive bine intemeiate pentru proiectarea caselor cu unghiuri drepte si pante standard de acoperis, precum si evitarea intersectiilor in unghiuri ciudate sau curbe. Totusi, daca locuiesti deja intr-o casa vintage, care arata la fel ca un club de dans retro, ca o casa moderna de la mijlocul secolului, ai putea merge pe un astfel de design.

Case rotunde in stil retro
 
Usi rotunjite la colturi, vopsite in alb stabilesc tonul pentru aceasta serie de camere din interiorul unei case clasice victoriene (pe exterior, cel putin), situata la capatul de nord a Londrei.
 
Camere curbate si decor circular

Reabilitarea intersectiilor de spatii cu usi functionale ar fi dificila, astfel incat design-ul celebreaza privelisti interioare minunate si spatii deschise.

Mobilier in case rotunde

La fel cum sugereaza si numele locului (Lordship Park), exista mai mult decat elemente moderne si refro-futuriste in acest interior elegant si eclectic: pot fi gasite seminee pe lemne antice, in plus fata de mobilierul built-in din diferite epoci, sculpturi baroce de perete, lucrari metalice bogat ornamentate si motive decorative din ipsos.

Interior retro futurist

De la mese circulare, rafturi de depozitare, lampi si corpuri de iluminat suspendate la canapele curbe, scaune suspendate, arta rotunda si decor, iar mobilierul acestei resedinte reuseste sa realizeze o declaratie de design contemporan in timp ce se lucreaza cu setul de curbe ce contureaza forma fundamentala a intrarilor dintre spatii.
 
 Usi rotunde