Cum sa folosesti culorile pentru a crea mai mult spatiu

Cum sa folosesti culorile pentru a crea mai mult spatiu    Atunci cand vine vorba de vopsirea apartamentului, cu siguranta este bine sa mergi in afara liniilor conventionale.
 
Cum sa folosesti culorile pentru a crea mai mult spatiu

    Adevarat sau fals: O paleta de culori alba va face ca apartamentul sa arate mai mare. Fals! Aceasta este o neintelegere comuna al design-ului spatiilor mici, impreuna cu ideea ca mai putin mobilier transforma un apartament mic intr-unul ce arata mai mare. In schimb, mobilierul atent plasat si alegerea potrivita a culorilor creaza un spatiu ospitalier, cu stil, dincolo de dimensiunea sa diminutiv.
 

Fi indraznet in baie


    Desigur, ceva pastelat in paleta piersica-roz va arata grozav in baie - mai ales atunci cand te uiti in oglinda. Dar pentru un efect major, poti combina culorile folosind diferite elemente si accesorii: prosoape, suporturi pentru sapun si altele. de crestere a bodacious scara, lumanari.

Carpeste


    Prin finisaje frumoase si tehnici de specialitate poti adauga mult caracter unui spatiu mic. Vopsind tavanul intr-o culoare mai inchisa si extinzand aceea culoare in jos, pe pereti aproximativ 35 de centimetri sau folosind benzi metalice in acelasi spatiu - si extinde aparenta spatiului.

 Vopseste tavanul intr-o culoare mai inchisa si extinde aceea culoare in jos, pe pereti

 

Adauga culoare care "calatoreste"


    Lucrul minunat in ceea ce priveste culoarea este acela ca este cel mai ieftin mod de a decora. Locuitorii apartamentului pot colora peretii prin vopsirea pe panza, tesatura suspendata sau altele. Dar atunci cand esti gata sa te muti intr-un spatiu mai mare? Poti sa iei culoarea cu tine.

Intinde-l cu dungi


    Realizaeaza un zid de dungi colorate sau vopseste tavanul intr-o culoare mai deschisa decat peretii pentru a face camera sa para mai aerisita.

Nu uitati de negru


    Indiferent de ce culori alegi pentru spatiul tau mic, adauga un obiect care este negru. Articolul negru - sa zicem sub forma unei lampi sau a unei rame - ajuta la marirea spatiului si clarifica celelalte culori.

Culorile in amenajarea interioara a locuintei tale

Experimenteaza cu diverse nuante


    Inainte de a incepe sa vopsesti toata panza care este reprezentata de peretii apartamentului, sa iei in considerare aceste optiuni.

  • Experimenteaza cu mostre de 2 uncii. Multe companii de vopsea le oferi. Este suficienta vopsea pentru a acoperi o zona de la 1" la 2', ceea ce ar trebui sa-ti ofere o idee buna asupra aspectului real al nuantei alese de tine. Asigura-te ca o vei vizualiza atat in lumina naturala, cat si in lumina artificiala.
  • Foloseste fotografii al propriului apartament, amesteca si potriveste culorile de vopsea.