Piscina si gradina in acelasi timp

Piscina si gradina in acelasi timp


    Pentru mult timp "piscinele naturale" aratau salbatice, asa ca nu erau o optiune atractiva pentru multi. Dar, pe masura ce cererea creste, design-urile arata frumos, sunt flexibile.
    
  Piscina si gradina in acelasi timp
 
    GartenART - sunt lideri in proiectarea si construirea de piscine naturale si bazine de inot din Marea Britanie, construind in jur a 40 de bazine naturale, incepand cu anul 2004.

    O piscina naturala/iaz de inot este special conceput astfel incat sa poti inota intr-o apa curata, clara, fara substante chimice. Designul sau poate varia de la unul formal, la unul in intregime natural si este un bazin de inot practic, un peisaj frumos, precum si un sanctuar al vietii salbatice, toate in acelasi timp.

Piscine naturale

    Piscinele naturale au avantajele piscinelor conventionale, dar arata extraordinar si respecta mediul inconjurator, oferind o afisare proaspata si vie a naturii in propria gradina. Piscinele naturale reprezinta urmatorul pas in facilitatile de inot realizate de om, combinand design-ul, intelegerea modului in care functioneaza sistemele ecologice si ultima inovatie in ceea ce priveste bio-tehnologia, pentru a produce una dintre cele mai inovatoare si complete gradini disponibile.

    Avantajul principal al piscinelor naturale este producerea de apa curata si cristalina pentru inot utilizand metode de purificare naturala. De asemenea, orice piscina conventionala se poate transforma intr-una naturala si, mai mult decat atat, este posibila restaurarea iazului sau lacului, astfel incat sa adopte beneficiile oferite de piscina naturala.
 
 Piscinele naturale reprezinta urmatorul pas in facilitatile de inot realizate de om