Cum se instaleaza o piscina supraterana

Cum se instaleaza o piscina supraterana


Multi consumatori au ales sa economiseasca bani prin instalarea de piscine supraterane. Acesti pasi te vor duce de la pregatirea solului la finisare. Daca ai in vedere asamblarea unei piscine deasupra solului, iata aici pasii de baza. Asigura-te ca ai citit toate instructiunile de instalare care vin odata cu piscina supraterana. Psicina supraterana Bucuresti
Dificultate: moderat provocatoare
Materiale necesare:
  • Instructiuni pentru piscina supraterana
  • Caramizi pentru terasa
  • Kit de piscina completat cu hardware si accesorii
  •  
Instructiuni:
 
Pasul 1:

Niveleaza solul. Acest pas este foarte important in rezultatul final. Solul care este inegal nu poate fi stabil odata ce se adauga apa. Se prepara pamantul care va sta sub piscina supraterana. Este de preferat presararea unui strat de nisip de 8 cm. Daca utilizezi un strat de protectie monteaza-l acum. Acest suport este un produs ce poate adauga ani piscinei supraterane. Aceasta densitate inalta a tesaturii din lana actioneaza ca o bariera in calea ierbii, pietrelor si a altor buruieni invazive sau roci. Aceast accesoriu important este rezistent la aproape orice obiect ascutit. Aceste garnituri au putere, dar adauga, de asemenea, un strat moale, ce va elimina formarea urmelor.
   
Pasul 2:

Asambleaza calea pentru a sprijini peretii exteriori, urmand directiile producatorului. Sipcile pot fi instalate inainte de pasul urmator. Acestea protejeaza captuseala si simplifica instalarea ei. De asemenea, aceste sipci reduc coroziunea. Spre deosebire de nisip sau mizerie, sipcile nu pot fi spalate si nu mentin umiditate impotriva componentelor metalice. Sipcile sunt realizate din spuma cu densitate mare (2.3 lbs/ft3); acestea nu-si va schimba forma sau adancitura si fac ca piscina sa se curete mai usor. Spuma de perete este un alt accesoriu care poate prelungi viata piscinei. Aceasta spuma va pastra caldura in piscina, in timp ce ofera o suprafata neteda pe perete pentru a proteja captuseala de deteriorari cauzate de perforari sau umiditate.
 
Piscine supraterane Bucuresti
   
Pasul 3:

Introdu captuseala din vinil in peretele piscinei. Acest lucru permite captuselii sa se incalzeasca in lumina soarelui. Netezeste captuseala, ataseaz-o la laturile piscinei. Acest pas va depinde de tipul de captuseala pe care o alegi.
 
Pasul 4:

Umple bazinul cu apa. Leaga pompa si sistemul de filtrare. Poti incepe intretinerea apei.
   
Pasul 5:

Ia in considerare finisarea piscinei cu atingerea ta personala, adica poti amplasa plante sau un gard pentru piscina supraterana