Design de pereti: caramida pentru birou sau casa

Design de pereti: caramida pentru birou sau casa


Design de pereti: caramida pentru birou sau casa
 
 
 
 
O miscare indrazneata urmeaza dupa alta in acest interior si exterior captivant a acestei case olandeze din caramida clasica. Vopsirea nu numai peste peretii din caramida, ci si pe ferestrele existente transforma aceasta casa intr-una moderna si inspirationala. Aceasta casa este a unui arhitect ce cauta sa realizeze un spatiu locuibil, precum si un studio.

 
 
 
 
 
Dupa aplicarea unui strat de vopsea, Studio Rolf a introdus un set de ferestre extrem de contemporane sub forma de cutii, ce nu se aliniaza cu planul original, dar indeplineste nevoile actuale ale utilizatorilor.

Pereti din caramida

Spre deosebire de multe prefabricate moderne, deciziile nu s-au bazat pe regulile de baza in ceea ce priveste pastrarea structurii existente. Ceea ce incepe in exterior se muta in interior, cu suprafete selctate din caramida si piatra, fiind vopsita in negru sau alb, potrivindu-se cu camera in cauza.
 
 Design pereti din caramida
 
Aceasta nu sugereaza ca nu exista nici un motiv pentru modificarile si alegerile facute, dar ele sunt mai subiective decat par - miscari artistice, mai degraba decat decizii riguroase, decizii bazate pe un design functional.

Modele de pereti din caramida

Exista argumente ca design-ul este dus la extrem - ca acesta nu reflecta vecinatatea sa rezidentiala si iese in evidenta fata de imprejurimi. Acest argument, insa, functioneaza in ambele sensuri: un studio de arhitectura si design ar trebui, probabil, sa iasa din multime, nu doar pentru a realiza o publicitate serviciilor sale, dar, de asemenea, pentru a faca o distinctie vizuala clara intre design si functiile non-similare ale cladirilor din jur.
 
 Pereti din caramida pentru casa sau birou