Scaune din piele exotice

Scaune din piele exotice

 
Set mese si scaune din piele
 
Suprima orice raspuns socant si ia in considerare cat de des ajungi sa te asezi pe scaune din piele (sau iti aluneca picioarele in pantofi de piele, scoate un portofel din piele, etc.). Dar, ce parere ai de aceasta serie de mobilier? Construite cu totul, de la piei de aligator sau zebra, de la piese de bivol la piese de strut si multe altele, aceste modele sunt cu adevarat obiecte de sezut formidabile.
 
 Scaune si canapele din piele
 
Coarne, colti si cozi fac din cele mai mari parti dintre aceste creatii din piele un factor vizual prezent intr-un mod visceral - elemente antropomorfe (picioare si cotiere) ce augmenteaza sentimentul de viata a acestui mobilier. Scaune creative, infioratoare sau ambele?
 
Dulapuri, mese si scaune din piele

Michel Hallard este un artist si mester constient de faptul ca mobila sa ii poate face pe oameni sa se simta inconfortabil - chiar daca materialele pe care le foloseste sunt moi si suple. Piesele sale nu sunt vandute prin intermediul vanzarilor normale si prin canale de distributie obisnuite pentru consumatorii ocazionali. Cele mai multe lucrari ajung la licitatii de arta si mai apoi vandute.
 
Mobila din piele

In timp ce, multe dintre lucrarile sale, sunt reprezentate de scaune (canapele, scaune si fotolii, in special), unii oameni ar dori si alte obiecte in casele lor - mese laterale, dulapuri si alte lucruri care, probabil, nu necesita un contact fizic complet si frecvent.
 
Mobilier din piele

Ar fi prea usor sa respingi aceste elemente ca elemente macabre si senzationale. La sfarsitul zilei, este clar ca Hallard acorda o atentie deosebita la detalii si pune accent pe modul in care toate partile unui animal - moi si dure, luminoase si intunecate, calde si reci - se potrivesc in compozitiile sale complexe.
 
Scaune din piele exotic

In timp ce ar putea infuria unii ecologisti sau iubitori de animale, este ceva ce trebuie spus despre modul in care nimic nu ajunge la deseuri, ci totul se foloseste.