Dormitor creativ pentru camera copiilor

Dormitor creativ pentru camera copiilor


Dormitor creativ pentru camera copiilor
 
 
 
 
 
 
Ce-ar mai putea cere un copil? Acest spatiu complex si creativ are locuri de joaca si somn, un pat in partea de sus a camerei, cu multe rafturi, trepte, compartimente ascunse si pasaje pe masura ce se urca.

 
 
 
 
 
 
 
 
Provocarea de design interior a fost una complexa: se foloseste o dimensiune foarte mica de metri patrati existenti pentru a crea o serie de spatii variind de la public la privat, de la interactiv la confortabil. Pe scurt, a existat o necesitatea de a aborda o gama larga de nevoi si dorinte copilaresti, dar cu un spatiu foarte limitat.
 
Camera copiilor

Solutia architecturala ingenioasa, propusa de architectii de la H2O, a fost aceea de a transforma camera copilului astfel incat sa serveasca nu doar ca un spatiu de joc interactiv cu o un spatiu de depozitare mare, ce se rasuceste si se transforma, ci si de a folosi acest lucru ca pe o oportunitate de a crea un separator spatial in camera respectiva - proiectat pentru a fi un punct de interactiune, dar, de asemenea, o divizie de intimitate intre cei doi copii ai familiei.
 
Dormitor pentru copii

Rezultatul final este o structura minunata, un interior in zig-zag, care este modern si extrem de jucaus, in acelasi timp. Jucariile, desenele, alte jucarii si accesoriile dau culoare formelor albe goale si se joaca cu unghiurile acestei combinatii ciudate de dormitor, loc de joaca si perete despartitor.