Draperii pentru ferestre

Draperii pentru ferestre


Daca ochii sunt oglinda sufletului, atunci cu siguranta ferestrele unei case reprezinta evadarea la esenta - sufletul casei. Nu e de mirare ca modul in care ferestrele sunt imbracate reprezinta una dintre cele mai importante decizii de decorare cu care se confrunta orice proprietar de casa.

Draperii pentru ferestre
 
In acest articol, vei avea posibilitatea de a vedea zeci de tratamente pentru ferestre, pentru o varietate de camere, completat cu imagini ajutatoare pentru a surprinde esenta camerei. De la perdele vaporoase la jaluzele de forma batului de chibrit, poti gasi accesoriul perfect pentru fereastra cu scopul de a decora casa ta.

La fel ca si tratamentele pentru ferestre in general, ce cuprind o serie de materiale si stiluri, draperiile ferestrei pot veni intr-o gama diversa de executii si aspecte. Compatibile cu aproape orice stil de decorare si de arhitectura, draperiile pot fi captusite si simple sau extrem de decorative si complicate in ceea ce priveste forma. Ele pot fi translucide sau opace, plate sau rotunde, cu model sau solide.

Draperii ferestre

Toata infrumusetarea de care are nevoie o fereastra, transforma decorul traditional cu o draperie din tesatura in tonuri ca de bijuterie. Pentru o camera de zi sofisticata, ce aminteste de marile sali din Europa, o draperie vaporoasa poate fi tot ceea ce este nevoie la o fereastra, permitand mobilierului si arhitecturii sa comande respectarea deplina. Intr-o camera, la o scara mai normala, draperiile pot apela la mai multe lovituri de decorare ca si punct focal, cu pliuri exuberante si falduri.