Instalarea portilor de fier

Instalarea portilor de fier


    Fiecare utilizator va necesita un sistem adecvat pentru cerintele lor, asa ca un instalator profesionist va fi capabil sa discute despre toate nevoile si cerintele dumneavoastra. Mai jos sunt detaliate cateva instructiuni tipice de instalare a portii, pentru a va oferi o idee despre tipul de sistem ce ar trebui sa fie instalat.

Instalarea portilor de fier
 

Automatizarea portilor existente


    Portile manuale raman adesea deschise, permitandu-va dumneavoastra si vizitatorilor sa veniti si sa plecati fara a fi nevoiti sa le inchideti. Daca aveti un set de porti existente pe care v-ar placea sa fie automatizate, puteti angaja instalatori astfel incat lucrarea sa fie pe gustul dumneavoastra.
    In cazul in care perechile portii sunt in stare solida; paralele si intacte portile dumneavoastra ar trebui sa fie adecvate pentru modificarile cu sistemul de automatizare.

Sistem tipic de porti batante


    Sistemul consta dintr-o pereche de porti, o pereche de operatori de poarta, un panou de control electronic pentru operarea portilor, o serie de controale la distanta si un interfon sau tastatura numerica, plus o pereche de celule fotoelectrice.
    Portile vor fi folosite, de obicei, cu optiunea "o singura apasare", care deschide portile atunci cand folositi telecomanda si se inchid in mod automat dupa o scurta intarziere presetata, permitandu-va timp pentru a intra in curte.

Sistem automat de porti batante

Sistem tipic de porti culisante


    Sistem tipic de porti culisante are multe elemente similare pentru decat cel pentru portile batante, un sistem tipic ar fi: o singura poarta cu role, un singur operator de poarta, senile, un panou de control electronic pentru operatiile cu poarta, cateva telecomenzi si un interfon sau tastatura numerica plus o pereche de celule fotoelectrice de siguranta pentru securitate.
    Ca si in cazul de mai sus, portile vor fi folosite, de obicei, cu optiunea "o singura apasare", care deschide portile atunci cand folositi telecomanda si se inchid in mod automat dupa o scurta intarziere presetata, permitandu-va timp pentru a intra in curte.

Sistem automat de porti culisante