Metode ciudate de a te trezi

Metode ciudate de a te trezi


    Cea mai buna alarma de dimineata din lume este un cot intre coaste - dar daca esti singur sau ai un partener mai somnoros decat tine, tu vei a fi proprietarul unui asistent digital de trezire, cunoscut sub numele de ceas de alarma. Daca te ridici greu din pat, in mod normal, aceasta va fi o piesa indispensabila ce trebuie sa o ai in vedere si functioneaza foarte bine. Problema: noi toti reactionam la ceasurile de alarma in mod diferit. Din fericire designerii moderni lucreaza din greu pentru a face sistemele de alarma sa se potriveasca cu toate gusturile, asa cum o demonstreaza aceste exemple. Vrei sa fi trezit de oricare dintre aceste ceasuri de alarma?

Metode ciudate de a te trezi
 
    Primul lucru pe care vrei sa-l faci cu ceasul cu alarma atunci cand incepe sa sune este, desigur, sa-l arunci de pereti sa nu te mai deranjeze (esti doar uman). Acest ceas de alarma - numit Smash - incurajeaza astfel de comportament, prin a tine ascuns butonul sub un top deformabil. Loveste-l cu pumnul si linistea binecuvantata se va intoarce in camera ta.

Ceas cu alarma

    Poate ca cea mai mare problema cu alarmele este atunci cand creierul este obisnuit cu zgomotul. Exista oameni care schimba alarmele lor, la fel de des ca si periuta de dinti si aleg mostre digitale cele mai ciudate: "Spuneti copii, cat este ceasul?", dar in cazul in care flagelarea fonica nu este ceea ce doresti si vrei un zgomot care te va trezi instantaneu, ai putea incerca oricare dintre aceste optiuni. Blender USB (nu este un blender real - desi exista o idee de a inventa si acest obiect) va urla la ora stabilita, facand un zgomot catastrofic care iti aminteste de micul dejun. Alarma Fire Bell este infricosator si, prin urmare, nu este disponibil in magazine - iti poti imagina efectul care il are asupra ta atunci cand suna: Incendiuuuu. Dar, pentru un volum intr-adevar asurzitor, Bomba Sonica pretinde sa inece tot ceilalti candidati dintr-un somn adanc - distrugand semnalul de alarma. Poate cineva sa doarma atat de adanc incat nici macar acest ceas desteptator sa nu-l trezeasca?

Ceas desteptator sub forma de mixer

    Exista un truc vechi pentru a ramane treaz, care merge astfel: plaseaza o tava de metal pe podea si tine niste rulmenti intr-o mana - atunci cand vei fi in starea de somnolenta rulmrntii iti vor cadea din mana pe tava si, cu siguranta, te vei trezi. Poate ca inventatorul lui Aphelion a auzit de aceasta poveste, deoarece aceasta alarma te trezeste catapultand o minge din leaganul sau direct in tine. Ingrijorator, mingea pare sa fie din metal (speram ca nu).
 
 Alarma te trezeste catapultand o minge