Mobilier special conceput pentru economisirea spatiului

Mobilier special conceput pentru economisirea spatiului


    Este greu sa eviti sa mentionezi starea economiei, in zilele astea, dar de ce sa nu luam ce e mai bun din ea? Cei mai multi dintre noi si-au redus modalitatile de a cheltui in diferite moduri si, uneori, spatiul nostru in care locuim poate suferi. Iata cateva piese de mobilier unice care va vor ajuta sa va actualizati si sa simplificati locul pe care il numesti "acasa".

Mobilier special conceput pentru economisirea spatiului
 

Fara scaune muzicale


    Scaunul Cabinet este destul de interesant. Acest scaun este integrat in raftul ce-l inconjoara. Are chiar si un monitor si tastatura construita in interior. Un set de masa minunat si atragator ce dubleaza ca functionalitate ca si corp de iluminat, masa Corral si scaunul Bronco vin cu 7 locuri care se potrivesc cu design-ul mesei. Mergand alaturi cu tema de design gasim aceasta masa de otel Monolith, ce se transforma intr-o sculptura neteda, atunci cand nu este utilizata. Si din moment ce distractia oaspetilor in exterior poate fi greu de realizat, mai ales intr-un, Dedon a proiectat cateva seturi de mobilier, uimitoare care pot fi folosite in aer liber. Acestea nu se stivuiesc la fel ca orice alt scaun, dar sub forma de sfera si obelisc.
 
 Acest scaun este integrat in raftul ce-l inconjoara.
 

Sfantul Graal al bucatariei


    Acesta este de departe potirul sfant al economisirii spatiului. Kenchikukagu este un set de mobilier mobil, care include o bucatarie pe deplin functionala. Setul include, de asemenea, o camera de oaspeti mobila si spatiu de lucru luminat. Acestea nu sunt concepte de design-uri si sunt disponibile pentru suma de 7.346 dolari.
 
Set de mobilier mobil care include o bucatarie pe deplin functionala.

Sport de interior


    Doriti mai multa distractie si aventura in spatiul vostru de 47 metri patrati? Nu trebuie sa mai cautati, deoarece acum s-a inventat Umerasul si usa Ping Pong. Aveti nevoie sa va agatati jacheta undeva, dar nu mai vreti rafturi pentru haine; suspenda-le pe o piatra de interior, de alpinisti, in miniatura. Schimba noaptea scrabble cu cea Ping Pong, cu ajutorul mesei Ping Pong proiectata de Tobias Fränzel. Intoarce panoul in jos pentru a crea distractie instanta.

Usa sub forma de masa de ping-pong

    Spatiile mici sunt adesea asociate cu lipsa de functionalitate si flexibilitatea de a trai cum doriti. Cu aceste exemple inovatoare de mobilier si accesorii pentru casa voastra, puteti sa va transformati in curand spatiul vostru confortabil intr-un paradis, indiferent de metrii patrati disponibili.