Piscine naturale pentru terasa curtii tale

Piscine naturale pentru terasa curtii tale


Sigur, cu totii am vrut o piscina cand eram copii, dar ne-am gandit vreodata la costurile si spatiul ce-l va ocupa sau munca pe care o implica? Semnul distinctiv al unei case de lux, multi oameni observa piscinele moderne din curti ca fiind un loc de joaca. Un design combinat de piscina si punte poate fi o modalitate foarte buna si ecologica pentru a face o piscina utila, care se integreaza atat vizual, cat si in ceea ce priveste mediul inconjurator.

Piscine naturale pentru terasa curtii tale
 
Verdeata ce inconjoara piscina poate oferi intimitate, rocile se adauga la estetica si se comporta ca niste scaune functionale. De asemenea, utilizarea lemnului domoleste tranzitia intre design-ul artificial, conceput de om, si design-ul natural, estompand liniile intre punte sau terasa si mediul periferic.
 
Modul de functionare pentru piscine naturale

Cel mai bun din toate, exista beneficii semnificative in ceea ce priveste sanatatea si avantajele ecologice pentru a merge pe calea naturala - produsele chimice din piscinele clorurate au fost legate de impactul negativ asupra corpului uman si a proceselor ecologice de filtrare pot face zona de inot a unei piscine, ca facand parte din ecosisitemul din imprejurimi, transformand o curte intr-un ecosistem mai degraba decat intr-un gazon.
 
Piscine naturale