Gard din plasa de sarma decorativa

Gard din plasa de sarma decorativa


Ce poate fi mai plictisitor, urban, urat si utilitar decat gardurile din plasa de sarma, nu? Gresit - cel putin atunci cand vine vorba de aceste modele nebunesti si creative de garduri. Dincolo de partea ornamentala, aceste minuni tesute din sarma reprezinta adevarate opere de arta sudate.
 
Gard din plasa de sarma decorativa
 
Designerul olandez Demakersvan (care se traduce: "producatorii de") a conturat aceasta idee ca un proiect de teza de design, dar de atunci, a inceput sa produca in masa garduri pentru utilizare comerciala sau casnica, datorita popularitatii de care a dat dovada.

Gard decorativ din sarma

Combinand atractia decorativa delicata, din dantela, si estetica polara opusa a sarmei neuniforme ce formeaza gardul, aceste lucrari din otel indoit sunt ca si versiuni functionale si atragatoare ale operelor de arta metalice, de mari dimensiuni, pe care le vezi la cladirile de birouri.

Garduri din sarma
Demakersvan a lucrat pe toate tipurile de produse si piese de mobilier, dar aceasta piesa pare sa lege decalajele intre disciplinele de design - un gard, care este mai mult despre interactiune decat pentru divizionarea spatiului. Deci, ce urmeaza? Lucrarile conceptuale au dat deja modalitatea de a repeta modelele disponibile pentru vanzarea cu amanuntul.
 
Garduri din plasa de sarma