Rafturi si etajere pentru carti

Rafturi si etajere pentru carti


Acum zece ani, multi dintre noi presupuneau ca domeniul cartilor electronice (ebooks) va transforma cartile traditionale in carti depasite. In timp ce mai multi dintre noi realizeaza majoritatea  activitatilor zilnice in mod automat, pe calculator, vom pastra intotdeauna un loc aparte cartilor de hartie si rafturilor ce le detin. Exista ceva atat de satisfacator in a te plimba intr-o camera captusita cu carti de toate culorile si dimensiunile, incat se stie ca acestea nu vor iesi niciodata din trenduri. Atractia lor este data de gama larga de stocare si de optiunile de afisare pe care alegem. Aceste rafturi incredibile nu pastreaza doar cartile, ele adauga o nota de stil si caracter intr-o casa.

Rafturi si etajere pentru carti
 
O cutie pentru toate anotimpurile

Fie ca srbatoresti Craciunul sau nu, aceste bibliorafturi inteligente, sub forma de copac, arata foarte bine tot timpul anului. Obiectele mai mici sau revistele ar putea ocupa nivelurile de sus, in timp ce volumele mai mari ar fi retrogradate in partea de jos, iar atunci cand sarbatorile se apropie, poti inlocui pur si simplu cartile cu ornamente sau cadouri.

Biblioteca sub forma de brad de Craciun

Da-l jos!

Deplasarea frecventa poate fi o actiune grea pentru rafturile de carti, ca oricine care a incercat vreodata sa demonteze si sa reasambleze un raft si poate certifica asta. Dar biblioteca Knockdown este menita sa fie daramata si reconstruita din nou si din nou, fara instrumente. Piesele se imbina, pur si simplu, impreuna, astfel incat sa poti trece de la o cutie plina cu piese la un raft complet asamblat, in cateva minute.

Rafturi si etajere

Lasa-ma sa te corectez

Stii genul de persoana care imprima etichetele pentru tot ce are in casa? Acesta este un raft special conceput pentru astfel de persoane. Raftul este de fapt realizat din litere, ce precizeza cuvantul "raft", lasand absolut nici o indoiala cu privire la ceea ce ar putea fi.
 
 Raft realizat din litere
 
Mainile sus!

Nu poti potrivi intotdeauna un raft mare intr-o incapere, asa ca Henry Julier a proiectat sistemul de rafturi Magneto: fiecare bucata de lemn contine magneti super-puternici din neodim, ce permit rafturilor sa se lipeasca de frigidere, mese sau alte suprafete. Acestea nu pot fi suficient de puternice pentru a rezista unei colectii intregi de carti, dar acestea sunt perfecte pentru decorare.
 
 Rafturi cu magneti