Scari cu topogan

Scari cu topogan


    Cine spune ca trebuie sa fii un copil sa te bucuri de un topogan de interior din cand in cand. Scott Jones a avut aceasta combinatie de scari sculptate in lemn de mahon, din imaginea alaturata, scari realizate la comanda. Dar el nu este singurul: de la variante pentru copii la versiuni in birou, slide-urile de scari au revenit in forta in aceste cinci proiecte de constructii recente.

Scari cu topogan
 
    Arhitectul londonez Michaelis Alex a construit, de asemenea, un topogan langa scara dorita - desi, in acest caz, acest exemplu este in mod clar conceput pentru copii decat pentru adulti, iar materialul sintetic protejeaza anumite parti ale corpului.

Scari sub forma de topogan pentru copii

    Se pare ca acest designer a reusit sa fuzioneze distractia si aspectul functional ale exemplelor anterioare, construind un topogan din lemn mai simplificat, pentru dimensiunile unui copil - o varianta spiralata a unui topogan.

Scari din lemn cu topogan

    Cu toate acestea, cine s-ar astepta sa gaseasca nu doar un topogan portocaliu luminos, de pompieri, in mijlocul unei cladiri de birouri, de altfel austera, din Toronto? Da, lucratorii de aici pot iesi de la munca dandu-se pe topogan de la etaj pana la parter.

Scari cu topogan pentru birou

    Nu exista nici un motiv pentru a limita aceste idei de design in spatiile de interior, ca si aceasta varianta de metal pentru exterior - alunecarea este o modalitate mult mai distractiva (si rapida) decat a cobora pe scari.