Scari interioare suspendate

Scari interioare suspendateScari interioare suspendate

    Nimic nu se compara cu design-ul scarilor suspendate pentru a aduce putin suspans in viata de zi cu zi. Scarile suspendate care par sa pluteasca sunt mai mult decat o calatorie zilnica - pot deveni lucrari arhitecturale de sine statatoare.
 
Scara de interior in spirala pentru interior

    MVRDV este probabil cel mai cunoscut pentru design-urile lor conceptuale care imping limitele arhitecturale la extreme si in afara lor. Nu este, probabil, nici o surpriza, chiar si posibilitatea de a crea o scara pentru o locuinta relativ conventionala a fost, pentru ei, o sansa de a proiecta ceva spectaculos.

Scara din lemn suspendata

    Setata in mod straniu in afara stilului traditional, aceasta scara creativa pare a fi cazut din cer, pas cu pas, luand cu ea larurile sale de placaj.

Scara de lemn sustinuta de fire

    Utilizand un sistem de tensiune, aceasta scara de interior suspendata seamana cu un pod suspendat in executie. Firele sustin fiecare pas fara a avea nici macar o forma traditionala de sprijin.

Scara de interior ultramoderna

    Aceste scari se potrivesc perfect atat in aplicatiile comerciale, cat si in cele rezidentiale. Scarile reprezinta solutii atipice, rafinate si elegante, care intr-adevar ies in evidenta prin aspectul lor.

Scari din lemn introduse in perete

    Aceste scari moderne par sa felieze peretele in mod invizibil - un efect sporit de culoare si contrast reflectant intre treptele negre si lucioase, si peretele alb, mat.