Corpurile de iluminat si diversitatea lor

Corpurile de iluminat si diversitatea lor


    Toate tipurile de corpuri de iluminat, de la lampile de masa traditionale, lumini de perete contemporane, lampi de podea superbe si elegante la  candelabre, au capacitatea de a crea o atmosfera particulara in camera ta si de a adauga o nota de confort decorului. Mai mult decat atat, ele sunt absolut indispensabile in viata de zi cu zi, in special in timpul noptii.

Corpurile de iluminat si diversitatea lor

    Ai putea, fie sa le suspenzi de tavan, sa le atasezi de perete sau sa le amplasezi pe podea. Prin urmare, exista urmatoarele tipuri de iluminat:
 

Pentru plafon


    Poti alege de la candelabre mari si luxoase la modele variate de lampi. Oamenii de obicei, le acorda atentia atunci cand au nevoie sa stabileasca un punct focal al interiorului, fie ca este deasupra unei mese sau intr-un foaier, in gradina. Luminile traditionale pentru tavan reprezinta o modalitate foarte buna de iluminare a locuintei si pun in evidenta anumite aspecte din casa. Spoturile de lumina directionala pot fi de mare ajutor daca vrei sa atragi atentia musafirilor tai asupra tabloului preferat, a unei sculpturi sau a unei vaze.

Corpuri de iluminat pentru plafon

Pentru perete


    Inspirate de tortele pesterii din trecut, designerii contemporani ofera o bogata colectie de lumini atasat peretelui: in baie pentru machiaj si barbierit si solutii de a ilumina obiectele de care esti mandru.

Lumini pentru perete

Pentru masa


    Mici si portabile, toate tipurile de lampi de masa pot fi plasate si mutate oriunde doresti, pentru a-ti lumina spatiul privat.

Lampa pentru masa

Pentru podea


    Lampile de podea sunt disponibile intr-o varietate de stiluri si culori ce indeplineasc o serie de functii deodata: pentru iluminat, pentru a cera atmosfera dorita si pentru imbunatatirea design-ului. Lampile de podea in sunt un perfecte pentru a cera o atmosfera relaxanta si romantica in dormitor sau camera de zi. Mai mult decat atat, ele sunt extrem de potrivite pentru orice loc îin cazul in care lumina directa este daunatoare pentru un somn linistit.
 
 Lampa pentru podea