Scaune rustice din lemn: tehnicile antice realizeaza scaune unice

Scaune rustice din lemn: tehnicile antice realizeaza scaune unice


Antice, nefinisate si cu un aspect natural, la prima vedere, nu ti-ai putea imagina pe cineva folosind unelte simple pentru a realiza aceste scaune pentru o bucatarie clasica, un birou sau o sala de mese, in urma cu un secol in urma.

Scaune rustice din lemn
In timp ce picioarele scaunului sunt finisate, alegerile de creatie fac ca rezultatele sa nu fie unele obisnuite: sculpturi in strung, ce nu indeplinesc nici o functie structurala, scaune din lemn cu spatar indoit utilizat la picioare in loc sa sprijine partea de sus si banci ce arata ca o combinatie intre doua scaune de unde rezulta un obiect de mobilier nou, un hibrid.

Banci din lemn

Acesta a fost un experiment in design intitulat Bodging Milano, prin intermediul DesignersBlock: elevii de astazi ce studiaza design de mobilier, luand o pauza de la computere, birouri si alte echipamente contemporane au incercat strunguri si alte instrumente traditionale pentru a ajunge la conceperea acestor scaune rustice de efect.
 
Tehnicile antice realizeaza scaune unice
 
Rezultatele sunt un amestec ciudat si unic al gandirii moderne cu stilurile istorice, o urmare a unei educatii de design recente si un produs al metodelor si materialelor utilizate. Aceste scaune sunt cu siguranta un exercitiu interesant de creativitate, un respect pentru arta lemnului clasic si un design modern de mobilier din lemn.

Scaune din lemn