Articole sanitare: chiuvete cu design simplu, dar de efect

Articole sanitare: chiuvete cu design simplu, dar de efect


Cand vine vorba de chiuvete estetice, simplitatea este cheia...modelele prea complexe pot fi elegante si contemporane, dar trendurile se schimba in baie sau bucatarie, functionalitatea este rege, iar forma vine a doua, ca importanta.

Articole sanitare: chiuvete cu design simplu, dar de efect
 
Simple, moderne si adanci, aceste design-uri de chiuvete, concepute de Cactus si Vaskéo, nu sunt realizate pentru a fi indraznete, dar sunt frumoase, ingrijite si curate...la fel ca apa pe care o tin, ideea este aceea de a nu trece peste.
 
Chiuvete rotunde

Aceasta chiuveta rotunda, neagra, este conceputa in valuri ce-i dau ritmul si textura, dar, in principiu, este o chiuveta adanca si mare, ce poate fi amplasata pe o tejghea din baie sau pe alta suprafata. Convingatoare, da, dar nu prea complicata.
 
Chiuveta neagra

Acelasi lucru se poate spune si despre aceasta chiveta alba, ce este conturata de curbe ondulate simplu, cu elemente de baza din argint, inclinata astfel incat sa  permita fluxul de apa de sub robinet la celalalt capat al casetei albe ce formeaza coaja consolei complete.

Chiuveta alba
 
In timp ce lipirea cu forme rotunde face curatare mai usoara, este ceva de spus despre contururile unghiulare simple ale formelor geometrice elementare - in special daca se potriveste cu decorul interior si cu design-ul general al baii.
 
chiuvete cu design simplu, dar de efect