Vopsirea cazii de baie si a chiuvetei

Vopsirea cazii de baie si a chiuvetei


    Ai posibilitatea de a da viata vechii cazi de baie si chiuvetei. Nota: Directii complete si raporturile de amestecare ar trebui sa fie furnizate cu produsul pe care il utilizezi.

Vopsirea cazii de baie
 
Lucruri de care ai nevoie:
  • Vopsea pentru cada
  • Pensule pentru vopsit
  • Acid muriatic
  • Banda de mascare
  • Vopsea epoxi
  • Vopseaua acrilica
  • Masca de fata
Pasul 1: Curata cada de baie cu acid muratic pentru a indeparta depunerile de ulei si var. Slefuieste cada cu glaspapir, nu sa elimini vopseaua ci pentru a crea posibilitatea ca vopseaua sa adere mai bine. Mascheaza peretii din zona, pentru ai proteja impotriva petelor cu vopsea.

Pasul 2: Acopera robinetul si scurgerea cu banda de mascare si foloseste o bucata de material plastic pentru a fi sigur ca robinetul si scurgerea sunt complet acoperite. Utilizand vopsea acrilica, aplica caracteristici decorative pe partea exterioara a cazii de baie, daca doresti, fiind atent sa nu zgarai vopseaua acriliza neprotejata.

Vopsirea chiuvetei

Pasul 3: Deschide vopseaua epoxi si aplic-o repede pe peretii interiori ai cazii de baie, fiind atent sa porti o masca pentru fata pentru a preveni inhalarea vaporilor. Folosind o pensula de vopsit, aplica vopseaua de la cel mai indepartat perete; incarca peria cu vopsea si aplic-o,iîncepand din partea de sus a peretilor cazii.

Pasul 4: Acopera peretii si marginile cazii complet. Lasa vopseaua sa se usuce peste noapte. Dupa ce cada s-a uscat, indeparteaza banda de mascare. Amesteca vopseaua folosind 50% intaritor si 50% rasina, in urma instructiunilor producatorului. Aplica un strat subtire de vopsea pentru obiectele decorative vopsite la pasul 2.

Vopsirea cazii de baie si a chiuvetei

Pasul 5: Utilizeaza vopsea epoxi pentru a acoperi chiuveta colorata cu vopsea acrilica si realizeaza design-ul baii astfel incat sa se potriveasca. Curata vopseaua epoxi cu terebentina si scapa de vopseaua ce a mai ramas.