Constructii imobiliare din plastic: policarbonat modern si otel refabricat

Constructii imobiliare din plastic: policarbonat modern si otel refabricat


Constructii imobiliare din plastic: policarbonat modern si otel refabricat
 
O fatada din caramida indreptata catre strada, acesta este design-ul unei case care la exterior are un aspect banal, insa acest exterior ascunde un interior modern, plin de creativitate.
 
In spatiul interior rezultat, prevazut cu o inaltime dubla, s-a indepartat tot, inclusiv mobila, accesorii, echipamente, si apoi inlocuit printr-o interventie moderna de design interior, precum si extins in curtea din spate printr-o "cutie plutitoare".
 
 
 

 

Interior casa din plastic

Peretii albi sunt tot ceea ce a mai ramas din vechiul interior, care a fost umplut de designerii de la Arhitectura Republicii (in Irlanda), cu o serie in stil "arbore" din otel si structuri din policarbonat, ce formeaza un set nou si dinamic de camere, intr-un cadru de pardosea mult mai deschis.

Policarbonat modern si otel refabricat
 
 
 
 
 
 
 
 
Platformele au fost create pentru dressing, somn, studiu si relaxare, in timp ce "trunchiul" contine elemente de serviciu, inclusiv bucatarie, toaleta, depozitare si scari.
 
Elementele din material plastic devin folii opace sau semi-transparente pentru ca lumina naturala sa poata patrunde in interior (din parti, precum si luminatoare), lumina reflecta si lumina artificiala. Aceste folii se infasoara in jur, pentru a servi in diverse functii ca si pereti, pardoseli si tavan.
Exterior constructii imobiliare din plastic
 
 
 
In timp ce aceasta noua serie de elemente remarcabile este relativ invizibila pentru trecatori, aceasta se extinde in partea din spate a casei, pentru a crea un spatiu adapostit in interior, o zona ce trece deasupra terasei din spate - o consola functionala si expresiva. Surprinzator, in ciuda faptului ca fiind atat de diferita ca si forma, materiale si stil, se pare ca se potriveste intr-un mod confortabil cu liniile existente in exterior ale acestei foste primarii modeste.