Canapele ce aduc inovatie interiorului

Canapele ce aduc inovatie interiorului

 

Canapele ce aduc inovatie interiorului


    In prezent, achizitionarea unei canapele presupune atat functionalitate, cat si aspect. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva modele de canapele ce ies din tipare, transformand incaperea in care sunt amplasate intr-un punct focal al locuintei.  
 

Banca dubla

 

 Banca dubla

    Conceputa de catre Laboratorul de Design, banca "Double Up" are un design original si distractiv. Forma sa uimitoare si adaptabilitate ca si canapea - banca realizata din poliuretan, element initial inchis, care se deschide zoomorf, pentru a arata propria structura. Ca o floare, aceasta canapea se deschide pentru a oferi solutii estetice infinite si poate fi ajustata in functie de propriile nevoi. In cele din urma, pentru cei interesati de materialele folosite pentru a crea aceasta canapea, structura este din metal si crom lustruit ca si culoare de baza a poliuretanului.

aceasta canapea se deschide pentru a oferi solutii estetice infinite

Canapeaua ce foloseste cuvantul "design" ca si picioare


    Oriana este o canapea din lemn proiectata de Genovese David Conti, care este sustinuta de o structura de litere care formeaza cuvantul "Design". Acest produs este o idee foarte inovatoare si pot spune ca este prima data cand am vazut acest mod de abordare, folosind litere ca picioare, desi acestui tip de piesa de mobilier i s-ar fi potrivit mai bine cuvintele "Relaxare", "Odihna", "Somn".
 
 Canapeaua ce foloseste cuvantul "design" ca si picioare

Canapeaua sub forma de tub

 

 Canapeaua sub forma de tub


    Daca esti genul caruia ii place sa infoie perna inainte de a sta jos, atunci acest scaun tub este pentru tine! Tubul umplut de noua metri numit Bulldang sau Buldang a fost conceput pentru a arata ca si carnatul de pe farfurie. Hirohiko Kamiya este designerul care a creat aceasta canapea modulara  care permite utilizatorului sa modeleze tubul intr-o varietate de aranjamente de sezut. Configuratia tubului permite maxim de flexibilitate in incercarea de a obtine cel mai confortabil suport capitonat pentru a te scufunda inautru dupa o zi grea la munca.
    Folosirea mai multor tuburi va oferi un numar infinit de structuri spatiale. Aceste canapele sub forma de tuburi sunt fabricate din materiale cu control climateric. Constructia crosetata este prevazuta cu o tesatura elastica si durabila.
 
 Aceste canapele sub forma de tuburi sunt fabricate din materiale cu control climateric.