Idei de design pentru tavan

Idei de design pentru tavan


    Nu prea dam importanta tavanului, in decorarea lui, insa dupa ce veti analiza acest articol veti vrea, cu siguranta, sa imbunatatiti aspectul acestuia.

Idei de design pentru tavan Idei de design pentru tavan
 

Idee pentru o casa cu tavan inalt


    Aruncati o privire la pozele din acest articool... aceasta biblioteca suspendata este o idee buna pentru o casa cu un plafon inalt. Acest spatiu gol este acum o frumoasa biblioteca, economisindu-se astfel spatiul disponibil pe podea, accesibil printr-o scara.

Idee pentru o casa cu tavan inalt

Trezeste-te cu o vedere uimitoare - Tavanul sub forma de cer


    Daca doriti sa va improspatati si sa injectati viata intr-o camera monotona, atunci ar trebui sa verificati aceasta idee minunata. Tavanul sub forma de cer reprezinta o iluzie optica fotografica a unui cer real care se incadreaza in plafonul standard. Aceast tavan include iluminare programabila, ce poate fi folosita pentru mari intensitatea si modificarile culorilor. Tavanul luminos este caracterizat corpuri de iluminat fluorescente sau LED-uri ce lumineaza imaginile translucide din spate. Tavanul ambiental este realizat din imagini opace sub forma de placi, ce sunt luminate de camera. Deci, daca doriti o priveliste uimitoare atunci cand va treziti dimineata....doar imagineaza-ti cum ar fi sa incepeti ziua cu o astfel de vedere?

Trezeste-te cu o vedere uimitoare - Tavanul sub forma de cer

Depozitarea cartilor in plafon


    Acest tavan este o idee buna de a pastra cartile dumneavoastra, mai ales in cazul in care dispuneti de un spatiu este limitat. Dupa cum se poate observa, un loc in care 99,9% din persoane nu-l folosesc, poate fi utilizat intr-un mod foarte practic, pentru a stoca cartile si a salva multspatiu, in orice camera. Plafonul este o idee ce poate fi aplicata destul de usor. Cu toate acestea, pentru a lua o carte din biblioteca amenajata pe tavan, trebuie sa folositi un scaun. Sa speram ca plafonul nu ne va rezerva surprize neplacute, cum ar fi o carte ce cade din tavan.

Depozitarea cartilor in plafonc

Autocolant sub forma de lustra pentru plafon


    Acest autocolant de plafon poate produce un efect de umbra foarte interesant, in orice camera. Doar lipeste autocolantul langa lampa de tavan si se va o iluzie a unui candelabru elaborat. Pentru unii dintre voi, autocolantul ar putea arata infiorator, dar pentru altii ar putea fi amuzant sa impresioneze prietenii.
 
 Autocolant sub forma de lustra pentru plafon