Corpurile de iluminat si tehnologia de ultima generatie

Corpurile de iluminat si tehnologia de ultima generatie


    Corpurile de iluminat au devenit un lucru normal ce il ai in casa, insa aceste lampi iti vor schimba perceptia asupra iluminarii biroului tau. Sunt distractive, inedite si folosesc o tehnologie de ultima ora astfel incat aceste lampi indeplinesc mai multe functii decat o un corp de iluminat obisnuit.

Corpurile de iluminat si tehnologia de ultima generatie
 

Lampa ce se aprinde atunci cand o rotesti


    Designer-ul Karin Johansson de la Univesitatea Konstfack din Suedia are o lampa care se incarca atunci cand este rotita. Are un dinam pe interiorul globului care converteste energia cinetica si astfel se aprinde. Desi este putin cam greoi sa rotesti globul pentru a produce lumina, vazand lampa stand pe birou, fara fir iti va placea cu siguranta.

Lampa ce se aprinde atunci cand dau o rotesti

LED-uri SF


    GumDesign a creat o pereche de concepte de corpuri de iluminat care vor oferi casei tale un aspect ultra-modern. In spatele panoului translucid  frontal, LED-urile din aceste lampi au un efect interesant, putin straniu chiar.

LED-urile din aceste lampi au un efect interesant.

    Lampa suspendata ar da oricarui foaier sau sufragerie o savoare futuristica, in timp ce lampile de podea, ce amintesc de difuzoarele electrostatice ale lui MartonLogan, ar transporta casa ta undeva in afara lumii obisnuite.
 

Lampa gumata


    Aceasta versiune, a designerilor spanioli Helbert S. Ferreira si REMI A. Melander, este un dreptunghi frumos, modern, flexibil, cu o lumina alba , pe o singura parte. Confectionat din silicon cu o lumina electroluminescenta polimera, lampa se indoaie in orice forma doriti si va sta sub aceasta forme. Creati un stand, infasurat in jurul unui stalp, orice va trece prin cap.
 
  Lampa gumata

    Deocamdata acest articol este un concept -  un prototip - si poate fi comercializat cat de curand. Dar, hei, te poti gandi la lampa de birou mai buna pentru a te inveseli?
 
 Lampa de birou