Deschide usa casei fara cheie

Deschide usa casei fara cheie


    Conceput de catre designer-ul Jess Han acest produs este o solutie inovatoare pentru aceia dintre voi care doresc sa intre pe usa fara a folosi cheia. Acest concept de design, pentru o incuietoare mecanica, ar putea fi solutia ideala pentru problema blocarii fara cheie a usii.

   Deschide usa casei fara cheie

 

     Usa este deblocata atunci cand se invart cele patru role la numerele corecte, iar apoi, dupa ce ati reusit sa o deschideti dispozitivul va bloca usa in urma voastra. Ideea este buna, mai ales daca aveti o camera in care doriti sa pastrati anumite lucruri de valoare.

Usa este deblocata atunci cand se invart cele patru role la numerele corecte

    Suntem mereu cu ochii pe o modalitate mai buna de a obtine intrarea in casele noastre, fara a utiliza cheile. Sigur, exista cititoare de amprente digitale si tot felul de moduri electronice de a bloca usa, dar acestea sunt predispuse la esec.

Principiul de functionare al usii fara cheie

    Nu va mai fi niciodata nevoie sa va faceti griji cu pierdutul cheilor, insa trebuie sa retineti combinatia de numere, astfel incat sa puteti intra fara probleme in propria casa. O sugestie ar fi incorporarea unui LED mic in interior cu scopul de a lumina cifrele pentru o intrare facila, pe timp de noapte, in casa.