Faianta cu functie 3D pentru bai mici

Faianta cu functie 3D pentru bai mici


Faianta cu functie 3D pentru bai mici
 
 
 
 
O baie este doar atat de mare - la un moment dat, nu mai poti adauga nici macar un alt sertar, o oglinda, un radio sau un raft scurt a unei remodelari radicale. Mai exista totusi un alt mod: aceste placi de faianta permit transformarea unui spatiu mic de baie intr-un loc interactiv, multi-functional, cu compartimente secrete, functii ascunse, suprafete magnetice, gadget-uri si altele.

 
 
 
 
 
Droog Design se afla in spatele multor desene sau modele impresionante, variind de la extrem de functionale la strict elegante - aceasta ar putea fi una dintre cele mai bune lucrari ale lor, desi, ia cele mai tipice si lumesti elemente din camera de baie - placi de faianta simple, albe, patrate - si le reanima intr-o serie de modalitati noi, in timp ce sunt mentinute cu modele destul de simple pentru a se potrivi chiar si in cele mai plictisitoare setari de baie.
 
Faianta 3D

Bazat pe o dimensiune familiara si un modul comun, fiecare dintre acestea pot fi folosite pentru a inlocui o placa de faianta existenta intr-o baie data - sloturi pentru servetele, in loc de guri de aerisire, umerase sau o noua canalizare, functionalitati ce pot fi schimbate intre ele.
 
 Faianta ce economiseste spatiul
 
Unele dintre ideile lor merg dincolo de ceea ce am putea adauga in mod normal, intr-o baie - in special, intr-un spatiu de baie si/sau dus - ca un radio de perete, un dispozitiv de setare a temperaturii in timp real, o tabla cu creta pentru a discuta indirect cu membrii familiei sau o cruce rosie, ce scoate in evidenta ca acolo exista trusa medicala cote sau alte produse medicale.

Faianta multi-functionala