Rafturi ce ascund o masa si 2 scaune

Rafturi ce ascund o masa si 2 scaune


Rafturi ce ascund o masa si 2 scaune
 
 
Un sistem de rafturi din lemn simple, moderne si monocrome acum si un set pentru micul dejun format din doua scaune si o masa, in momentul urmator. Nu exista balamale ascnse, panouri secrete sau alte elemente complexe, doar o miscare eleganta si usoara de glisare pentru a transforma rafturile in mese si scaune.

 
 
 
Nici una dintre tacticile de design individual angajate aici nu sunt radical noi. De fapt, s-ar putea spune ca acest lucru reprezinta o intoarcere la strategii evidente, dar trecute cu vederea intr-o lume in care mobila convertibila si compacta a devenit supraincarcata cu idei noi.
 
Rafturi lemn

Ceea ce a fost necesar in acest caz a fost un loc pentru a sta jos, pentru a citi un ziar sau o revista, apoi o modalitate de a pune totul impreuna din nou, fara nici un efort.
 
Rafturi si scaune lemn
 
Aceste rafturi reprezinta un design de mobilier ce economiseste spatiu, ce integreaza scaune si rafturi. Aceasta idee de mobilier rafinat separa aspectele non-esentiale de piesele anterioare, aducand un minimalism proaspat inapoi in stilul contemporan.
 
Mese si scaune lemn