Masuta de cafea ecologica creste verdeata in interiorul casei tale

Masuta de cafea ecologica creste verdeata in interiorul casei tale


    Ce s-ar intampla daca nu numai ca ai permisiunea de a varsa lucruri pe masa de cafea amplasata frumos, in centrul sufrageriei, dar de fapt chiar esti incurajat sa faci acest lucru?

Masuta de cafea ecologica creste verdeata in interiorul casei tale
 
    Cheie sta in vegetatia selectata de catre designerul Devon Wang: o specie de planta numita "planta aerului" (Tillandsia), datorita capacitatii sale de a trai fara pamantul de baza si fara apa.

    Aceste plante supravietuiesc si prospera, pur si simplu cu ceea ce captureaza din aer, de la umiditatea ambientala la particule de praf si alte elemente nutritive ce plutesc in jurul lor.

Masuta de cafea ecologica

    Ca atare, acestea sunt plantele perfecte pentru a le folosi ca suprafata verde pentru o piesa de mobilier - puteti sa le lasati in pace, sa amplasati lucruri pe ele si acestea vor folosi orice le vine in cale.

    Mai mult decat atat, aceste plante vor converti dioxidul de carbon utilizat inapoi in oxigen respirabil si filtreaza in mod natural particulele din aerul din jurul lor. Masutele de cafea devin ecologice nu doar pentru ca acestea cresc tot mai verzi in timp, dar si pentru ca ne imbunatateste calitatea aerului si filtreaza deseurile, fara a necesita enegie sau echipamente complexe.
 
Mese ce imbunatatesc calitatea aerului