Mobilierul ce pluteste

Mobilierul ce pluteste


    Obiectele care plutesc sunt destul de fascinante, fara indoiala. Dar cat de des puteti obtine obiecte plutitoare, in stilul lui Harry Potter, in casa voastra? Aceste obiecte sunt printre cele mai tari din tehnologia de levitatie - si pentru cele mai multe dintre ele, nu aveti nevoie de nici o bagheta magica.

Mobilierul ce pluteste
 
    Suntem mari fani de automobile RC, dar nu ne-am dorit vreodata unul atat de mult ca inainte. Masina Axon ce pluteste un aer este controlata de radio, ia cele 4 roti ale masinii din ecuatie si aduce viteza pura, nealterata de 50 MPH. Invelisul este realizat din acelasi material plastic utilizat de catre NASA si Nascar, astfel stii ca e rezistent. Masina zboara pe o perna de aer de la doua ventilatoare super-puternice, amplasate pe fundul masinii.

Masina Axon pluteste un aer

    Aceasta este o bagheta magica pentru levitatie. Sigur, acesta va pluti doar cateva forme, dar trebuie sa recunoastem ca este destul de minunat. Acesta functioneaza cu electricitate statica din generatorul intern al Mini Van de Graaff.
 
Bagheta magica pentru levitatie

    Aceasta oliviera contine solnite de sare si piper ce plutesc. Concepute de designer-ul italian Son Mocci, ar putea transforma orice masa intr-o sala de mese uimitoare. Solnitele sunt asezate pe platforme plutitoare mici si arata ca niste nori pufosi. Baza contine magneti din neodim pentru a mentine solnitele pe linia de plutire.

Obiecte ce plutesc