Mobila multifunctionala

Mobila multifunctionala


   Mobila multifunctionala                                                                                                                                   

  

 

 

 

 

 

 

      V-ati dorit vreodata sa aveti mai mult spatiu in apartament sau macar mobila sa fie multifunctionala? In zilele noastre, tot mai multi designeri folosesc materiale neobisnuite pentru realizarea mobilei si diferite tehnologii pentru a reusi sa transforme mobila existenta intr-una plianta, portabila si care sa sustina ansamblul ei in tot felul de forme si marimi ciudate. Daca te gandesti sa redecorezi ai putea trage cu ochiul la un astfel de mobilier care cu siguranta te-a intrigat. 

 Iata o mobila cu ajutorul careia iti permiti sa-ti achizitionezi chiar si un apartament mic si ingramadit, deoarece aceasta mobila este special conceputa pentru apartamentele din orasele mari si aglomerate.
   
Mobila multifunctionala

   

    Multe dintre acestea au portiune in care se pliaza pentru depozitarea lucrurilor sau se pot transforma in cu totul alte piese de mobilier, dar la fel de functionale. Unele se completeaza impreuna, ca piesele unui puzzle, in timp ce altele pot fi mascate si transformate in diferite moduri creative.

 

 

 

 

 Mobila joasa

 

Mobila multifunctionala
    

 

     Mergand pe mobila plata poti, de asemenea, sa economisesti foarte mult spatiu, dar si materiale in locuinta ta. Multe forme si functii pot rezulta folosind folii din furnir, metal sau alte materiale plate, care in mod normal cantaresc mai putin ca mobila obisnuita si, in acelasi timp, acestea sunt benefice si pentru mediul inconjurator.

 

 

 

 

 Impachetarea ca parte a produsului

                                                                                                        

Mobila multifunctionala

 

 

    O alta medota de a economisi materialele folosite pentru confectionarea mobilei este sa cumparati obiecte acolo unde impachetatul reprezinta parte integranta a produsului.  

 

 

 

 

 Mobila realizata din obiecte reciclabile

   Mobilier realizat din obiecte reciclabile

 

 

  Cativa designeri s-au gandit sa treaca la un alt nivel de mobila, mai ieftina si care sa interfereze cu mediul inconjurator, asa ca s-au gandit sa confectioneze mobila din materiale reciclabile. Unele dintre rezultate sunt amuzante si arata mai mult a kitsch, dar multe dintre ele sunt in mod surprinzator elegante si concepute cu bun-gust. De la cazi de baie sub forma de canapea, pana la scaune sub forma de carucioare de cumparaturi.