Mobilier alb si negru: masute de cafea ce se transforma in scaune din piele

Mobilier alb si negru: masute de cafea ce se transforma in scaune din piele


Mobilier alb si negru: masute de cafea ce se transforma in scaune din piele
 
Literalmente alb-negru, acest design este unul binar: doua configuratii care sunt fiecare conventionale, evidente si totusi, complet diferite in ceea ce priveste functia lor. Fie masa, fie scaunul contemporan ar putea sa treaca drept obiecte de mobilier modern tipic, probabil fara ca cineva sa ghiceasca functia sa secreta.
 
 
Spre deosebire de alte modele mai complexe de mobilier modular ce se transforma, acestea sunt structural foarte simple: placa de baza din metal si suportul din crom se detaseaza, in timp ce partea de sus este mai usor de impachetat pentru transport. Negru in exterior, alb sub metalul de dedesubt, dinamica vizuala este izbitoare, dar, din nou, destul de simpla.

Aceste scaune unghiulare, tapitate cu piele, dispun de o portiune geometrica ce nu arata extrem de confortabil pentru utilizarea de zi cu zi, pe termen lung, dar pentru o petrecere sau alta ocazie speciala. Ca o atingere frumoasa si inteligenta, spatarul ce se impinge in spate este realizat in oglinda (si, astfel, se incadreaza) cu sezutul scaunulului.
 
Masute de cafea ce se transforma in scaune din piele

Trucul desigur, se afla in mecanismul de siguranta, ce tine spatarul sa nu se rabateze (in sus sau in jos), in mod neasteptat - masa-scaun vine echipat cu un sistem de blocare in orice configuratie. Daca exista o lectie de invatat aici (in afara de constanta de simplitate), ar putea fi aceasta: a ne imagina ceva incredibil este un lucru, dar construirea unui obiect pentru productie si vanzare necesita un anumit grad de auto-disciplina. In caz contrar, mobilierul se poate pierde intre concept, schita si produsul final.
 
 Mobilier alb si negru