Modele digitale 3D pe placi ceramice din sticla transparenta

Modele digitale 3D pe placi ceramice din sticla transparenta


Acestea ar putea fi putin cam luminoase pentru baie sau pot distrage atentia de la gatit in bucatarie, dar exista ceva absolut uluitor in legatura cu aceste placi ceramice sub forma de gresie colorata, imprimata pe calculator, indiferent de ce camera vei dori sa instalezi astfel de elemente.

Modele digitale 3D pe placi ceramice din sticla transparenta
 
Levitiles a divizat design-urile lor elegante in trei tipuri de baza, cu variante de culori atat calzi, cat si reci. Exista un stil de suprafata neteda care arata stratificata, ca urmare a imprimeului complex asezat pe suprafata, dar fara efectul standard mat. Panouri luminate in albastru, portocaliu si rosu, pot fi folosite pentru a crea planuri netede monocromatice sau modele amestecate. Panourile sunt semi-transparente, permitand trecerea luminii.
 
Gresie colorata

Ultimele doua placi de gresie sunt alternative texturate - una care seamana cu pietre pretioase, cu suprafete ce seamana cu niste bijuterii, iar cealalta: accente decorative care amintesc de metale cum ar fi aurul, argintul si cuprul. Acestea reflecta usor lumina pentru a spori luminozitatea spatiilor si a transforma baile sau bucatariile mici in unele ce arata mai mari si mai luxoase.
 
 Gresie 3D