Mobilier de birou prefabricat pentru acasa

Mobilier de birou prefabricat pentru acasa


Mobila modulara, convertibila, ce se transforma, refugiu, ce economiseste spatiul reprezinta viitorul, asa ca ce ne mai ramane de facut? Prototipuri pentru bucatarii compacte, sufragerii combinate cu camere de luat masa, iar mobilierul de birou de acasa abunda, insa urmatorul pas este acela de a crea modele care fac chiar mai multe, prin sectionarea spatiilor functionale de la unul la altul, devenind mobile.

Mobilier de birou prefabricat pentru acasa
 
Desi nu este inca construit, LoftBox realizat de catre Atelier Graff, pare a fi un bun candidat pentru aceasta abordare a celei de-a doua generatii la un interior versatil si un design de mobilier. Mai mult decat inca un mobilier multi-functional, aceasta piesa utilizeaza materiale minime pentru a crea o zona separata - o zona ce poate fi utilizata pentru mici intalniri, pentru apeluri telefonice, ca si spatiu de lucru personal sau un alt spatiu in cadrul aceleiasi zone.
 
Mobilier de birou

Atunci cand este pliat, este la fel de minimalist - discret, un obiect cu aspect ce ar putea fi folosit ca o canapea sau masuta de cafea, amplasat in stanga, dreapta  sau chiar in mijlocul unei camere fara a provoca tulburari de vedere sau fizice.
 
Mobilier de birou pliabil
 
Pe scurt: aceasta idee pare sa fie pe drumul cel bun, combinand elemente de functionalitate moderna si creativa, acest mobilier de birou ofera luxul de baza si cea mai buna economisire a spatiului, mergand pe conceptul unui birou in cutie.