Patul - estetic si functional

Patul - estetic si functional


    Patul este unul dintre cele mai importante piese de mobilier, deoarece acesta ne ofera relaxare si odihna. Aceste paturi sunt confortabile, insa, mai mult decat atat, au un design unic.

Patul - estetic si functional
 

Patul calculator


    Patul computer este un pat pat normal care utilizeaza in mod inteligent spatiul de sub pat. Pistoanele cu gaz permit patului sa se dubleze ca o masa pentru calculator. Inventat de catre proiectantul Europene Lino fiul lui Francesco, acest model vine cu un cadru metalic. Pretul incepe de la 3650 dolari.

Patul calculator

Patul Sonic


    Acest pat este un pat matrimonial, cu 12 canale de sunet surround. Poate arata ca un rezervor de lemn, din exterior, dar in interiorul sau se gasesc suficiente difuzoare pentru a amenaja un Home Theater. Creat de Kaffe Matthews ca un exponat de muzeu (nu exista planuri de vanzare, inca), patul necesita 220 volti de electricitate si acopera fiecare centimetru din corpul tau in sunet.
 
 Patul cu sunet
 

Patul Lomme


    In concordanta cu copia produsului, proprietarii acestui pat vor beneficia de stadiul actual al tehnicii iluminarii si de terapie prin sunet, care indeparteaza perturbarile din exterior si "va permite sa va treziti cu un sentiment natural de revigorare si plini de energie."
 
 Patul Lomme