Lumea covoarelor

Lumea covoarelor


    Nu a fost niciodata ceva simplu in ceea ce priveste covoarele. Odata cu cel mai mare semn de ostentatie si una dintre unitatile standard de comert international, statutul covoarelor a fost lovit din greu in perioada productiei in masa - putin mai mult decat ceva cu care te stergi pe picioare. Dar acum? De la terenul relaxant ce se ruleaza la monstrii cu prea multi dinti, design-ul covoarelor se bucura de aceeasi revenire ca orice alt element de mobilier. Pe care din aceste exemple l-ai alege?

Lumea covoarelor
 

Covoare cu urme de picoare


    O fascinatie a urmelor in noroi sau nisip, sau, poate, un protest fata de unii musafiri care nu pastreaza curatenia? Indiferent de motivul design-ului acestui covor, acesta se transforma intr-un subiect de discutii si poate fi un cadou perfect.

Covoare cu urme de picoare

Covorul cu pata


    Ingrijorat ca musafirii te-ar putea judeca pentru alegerea ta de decor? Aparent, un simbol al "continuei lupte intre atractie si repulsie", acest covor luxos in forma de patrat este bogat ornamentat la un colt cu un element macabru, insa iti atrage privirea cu siguranta.

Acest covor luxos in forma de patrat este bogat ornamentat la un colt cu un element macabru.

Covorul sub forma de monstru


    Acest covor este pentru cei ce doresc sa-si sperie oaspetii nu sa-i revolte. Indiferent de cum arata blana monstrului atunci cand acesta era in viata nu ai vrea sa gasesti unul in salbaticie. Acest element de lux (din casmir) isi ascunde sofisticarea in spatele unui amestec de spirit si intimidare.
 
 Covorul sub forma de monstru