Corpuri de iluminat din materiale reciclate - lampi din sticle de vin

Corpuri de iluminat din materiale reciclate - lampi din sticle de vin


Admira arta etichetei, deschide sticla, bea vinul, pune un dop, apoi consuma restul mai tarziu...si apoi ce? In timp ce un colectionar adevarat ar putea sa mai pastreze sticla goala, la loc de cinste, majoritatea dintre noi arunca resturile in container. Iata cateva motive de iluminare pentru a te gandi de doua ori inainte de a le recicla. In acest articol va vom da cateva idei pentru folosirea sticlelor de vin reciclate in aer liber ca si torte de perete.

Corpuri de iluminat pentru exterior din materiale reciclate
 

Mai mult decat decorul, lumanarile pot adauga o stare de iluminare frumoasa intr-un spatiu - in special atunci cand filtrata printr-o sticla de vin verde sau maro.  aca vei gasi un taietor de sticla, poti face orice fel de cadouri personalizate, personalizate, gravate asa cum arata imaginile ilustrate. Taierea, incalzirea si/sau sablarea poate deschide sticla suficient de larg pentru a plasa o mica lumanare sau mai multe, in interior - fii atent la marginile ascutite.

 Lampi din sticle de vin

Lampile sunt o alegere evidenta pentru scopuri utile si de afisare, iar prin conservarea intacta a sticlei pline se pot lasa si etichetele (sau se poate adauga propriul desen sau imagine) in cazul in care preferi sa ai un decor format din mai mult decat un simplu obiect din sticla colorata. Aceste corpuri de iluminat  sunt probabil cel mai simplu de realizat - planuri simple, materiale generice si nu ai nevoie de abilitati specializate sau instrumente.

Corpuri de iluminat din sticle de vin

Corpurile de iluminat din sticle de vin ca acestea sunt atractive suspendate de plafon, oferind o iluminare difuza ca un candelabru antic - doar sa te asiguri ca le-ai atasat bine pentru siguranta ta si a familiei. Console, fire si multa munca este tot ceea ce ai nevoie pentru a beneficia de lumina magica a acestor corpuri de iluminat sub forma de sticle de vin.

Corpuri de iluminat

Aceasta suna putin complex, nu? Transforma procesul intr-unul simplu pentru tine, asa ca pur si simplu amplaseaza corpuri de iluminat sub forma de sticle de vin in curte sau chiar si interior, pentru a transforma decorul rapid intr-unul luminos care dubleaza ca si iluminare semi-functionala de spatiu, care straluceste prin dreptul imaginilor sau a etichetelor.